Skolas apraksts

Melburnā notiek visdažādākie mākslas un sociālie pasākumi, šeit ir gards vīns un izsmalcināta ēšanas kultūra. Melburna arī ir mājvieta dažām no labākajām iepirkšanās iespējām Austrālijā. Kā arī šeit nepārtraukti notiek dažādi filmu un ēdināšanas festivāli, kā arī ekstravagantas izstādes un muzikālie priekšnesumi. Jau pēdējos 5 gadus šī pilsēta ir atzīta par cilvēkiem visdraudzīgāko pilsētu. Tā ir lieliska vieta, kur dzīvot!

Studenti tiek uzņemti 4x gadā: janvārī, aprīlī, jūlijā un oktobrī.
Mācības notiek 3 reizes nedēļā.
Minimālais vecums: 18 gadi
Valodas līmenis: IELTS 5.5 (vai augstāks)

NB! Braucot mācīties uz Austrāliju, studentam ir iespējas strādāt līdz 20 stundām nedēļā.


Programmas

Diploma programmas
Mācību ilgums: 2 gadi
Specializācija kulinārijā (Commercial cookery)
Specializācija konditorejā (Patisserie)

Šo programmu laikā studenti apgūst ne tikai konditorijas vai kulinārijas pamatlietas un meistaru noslēpumus, bet arī iegūst kvalitatīvu informāciju par to, kā vadīt savu komandu, kā veidot mārketinga stratēģijas, kā arī visu pārējo, kas ir jāmāk ne tikai šefpavāram, šefpavāra palīgam un arī iestādes menedžerim.

Pusotru gadu studenti mācās, lai iegūtu III un IV kvalifikācijas sertifikātus, specializācijā, kas dos lieliskas iespējas strādāt par pavāru vai konditoru. Pēdējais pusgads tiek pavadīts apgūstot visas prasmes, kas nepieciešamas lieliskam iestādes menedžerim, lai uzņēmums varētu zelt un plaukt.

Abās specializācijās nedēļā ir 3 mācību dienas. No tām viena tiek pavadīta lekcijās, bet 2 dienas studenti atrodas mācību virtuvēs, lai izpildītu dažādus uzdevumus un pielietotu praksē to, kas ir mācīts lekcijās.

Tālāk mācības ir iespējams turpināt universitātē Melburnā (vai kādā no filiālēm Sidnejā, Rokhemptonā vai Brisbenā).

Dzīvošana

Pirmās nedēļas skola iesaka dzīvot pie viesģimenēm (minimums 2 nedēļas), jo tās palīdzēs iepazīt vietu un kultūru, kā arī var būt lieliski palīgi, lai atrastu pastāvīgu dzīvesvietu. Skola arī šajā jautājumā var palīdzēt, ja ir nepieciešamība.

Ekskursijas un aktivitātes

Šī ir ļoti multikulturāla pilsēta ar 3,5 miljoniem iedzīvotāju no vairāk kā 140 dažādām pasaules valstīm. Šī ir Austrālijas otra lielākā pilsēta un pati lielākā ja runājam par rasu dažādību šeit. Ar tās kosmopolītisko raksturu, dažādajiem ēdieniem, modi un izklaides iespējām, tu šeit jutīsies kā mājās. Melburna tiek uzskatīta par kultūras galvaspilsētu Austrālijā. Šeit notiek tādi pasākumi kā F1 Grand Prix, The Australian Tennis Open, Test Cricket, the Spring Horse Racing karnevāls, Melburnas mūzikas, dizaina un komēdiju festivāli, kā arī citi interesanti pasākumi. Šeit ne mirkli Tu neizjutīsi garlaicību.

Cenas

Diploma of Hospitality management (Patisserie): 22 000 AUD + 894 AUD (mācību materiāli/gadā)

Diploma of Hospitality management (Commercial Cookery):
22 000 AUD + 868 AUD (mācību materiāli/visam mācību periodam)

Reģistrācijas maksa mācībām: 200 AUD

Reģistrācija dzīvošanai pie viesģimenes: 200 AUD
Dzīvošana vienvietīgā istabā, 3x ēdināšana, wi-fi: 285 AUD / nedēļā.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445.