Skolas apraksts

Šī jaukā skola atrodas Šveices Alpu pašā sirdī un aicina bērnus no 3 – 14 gadu vecumam pavadīt aizraujošas brīvdienas vai mācīties veselu gadu franču  vai angļu valodu! Šogad tiek piedāvāta ļoti daudzveidīga programma, tai skaitā dažādi aktīvi pasākumi kalnos. Nometnes organizatori vēlas vasaru pavadīt kopā ar bērniem un jauniešiem!

Bērni no 3 – 6 gadu vecumam apmeklē bilingvālo bērnu dārzu un apgūst angļu/ franču valodu. Bērni ļoti ātri uztver jaunas valodas tieši bērnībā caur spēlēm un rotaļām! Dāvājiet saviem bērniem šo iespēju! Sākot no 6 gadu vecuma ir iespēja papildus visām aktivitātēm, 15 stundas nedēļā, mācīties franču vai angļu valodu.

Uzticot bērnu nometnes darbiniekiem, Jūs dosiet iespēju viņam iegūt neaizmirstamu pieredzi!
Bērniem tiek nodrošināta 24 h uzraudzība gan no pasniedzēju, darbinieku, gan audzinātāju puses.


Programmas

Nometņu datumi
22.06. - 08.08. (pēdējais datums, kad paredzēta došanās prom no nometnes)
Minimālais nometnes garums: 2 nedēļas

Vasaras nometne:
Bērni no 3 – 6 gadu vecumam apmeklē bilingvālo bērnu dārzu un apgūst angļu/franču valodu.
Sākot no 6 gadu vecuma ir iespēja papildus izvēlēties 15 stundas nedēļā franču vai angļu valodu. Zemāk norādītājas cenās iekļautas nodarbības un inventārs šādos sporta veidos: golfs (skolas treniņa golfa laukumā), teniss, loka šaušana, peldēšana, cīņas māksla, braukšana ar Banāna laivu, kāpšana, vieglatlētika, futbols, basketbols, volejbols, riteņbraukšana, pārgājieni u.c. aktivitātes.

Vasarā bērniem ir iespēja spēlēt tenisu, vingrot, spēlēt volejbolu, golfu, kāpt klintīs un piedalīties citās sportiskās aktivitātēs.
Atpūtas pasākumi papildina sporta programmu. Tie ir: tematiskie vakari, bufete, koncerti, izstādes, dzimšanas dienu svinības. Par papildus samaksu pieejamas arī rokdarbu nodarbības, kulinārija, spēles, video u.c.

Zemāk norādītajās cenās ietilpst nodarbības un inventārs šādām aktivitātēm: veikbords, piedzīvojumu parks - kanoe, kartings, Alpine Coaster (brauciens no kalna rodeļu kamanām) , boulings, ūdens atrakcijas, braukšana ar kalnu velosipēdu, Via ferrata (pārgājiens pa kalniem)

Veikbords
Tiem, kas brauc ar snovbordu vai skeitbordu būs interesanti izmēģināt arī veikbordu. Varēsiet apgūt, kā uzsākt braukšanu ar veikbordu, kā izcelties no ūdens un veikt pašus vienkāršākos pagriezienus ar dēli, kā stāvēt uz dēļa un kā jāizvēlas sev atbilstošs inventārs. Beigās varbūt uztaisīsiet arī pirmos lēcienus.

Iebraukšana skolā laikā no 14.00 - 16.30.
Izbraukšana no skolas laika posmā no 9.00 līdz 11.00.

Ziemas nometnes - no 4.01. līdz 25.03.
Pēc iebraukšanas ir tā sauktās izklaides dienas, kuru laikā bērni var nodarboties ar dažādiem sporta veidiem: slēpošanu un slidošanu. Tie jaunieši, kas ir sasnieguši vismaz 10 gadu vecumu, var nodarboties arī ar snovbordu.
Tie, kuri nejūtas pārliecināti par savām prasmēm un vēlas tās uzlabot, var slēpot blakus skolai esošajā privātajā nogāzē. Pieredzējušākie slēpotāji var slēpot pa Villars-Bretaye.

BĒRNIEM, VECUMĀ NO 3 LĪDZ 12 GADIEM IR IESPĒJAMS ŠAJĀ SKOLĀ MĀCĪTIES PILNU AKADĒMISKO GADU. Vairāk par sākumskolu lasīt ŠEIT.

Dzīvošana

Skolēni dzīvo privātskolas kopmītnēs. Vienā istabā dzīvo 2 - 3 jaunieši (6 - 14 gadi) vai 6 - 8 bērni (3 - 6 gadi). Ēdināšana tiek nodrošināta 3x dienā.

Ekskursijas un aktivitātes
Cenas

Vasaras nometnes:

Bērniem 3 – 5 gadiem
2 nedēļas: 4 300 CHF
3 nedēļas: 6 300 CHF
4 nedēļas: 7 520 CHF

Bērniem 5 - 14 gadiem
2 nedēļas: 4 600 CHF
3 nedēļas: 6 750 CHF
4 nedēļas: 8 120 CHF

Ziemas nometnes:

2 nedēļas: 3 500 CHF
3 nedēļas: 5 100 CHF
4 nedēļas: 6 200 CHF

Snovbords: 500 CHHF (2 nedēļas)

Cenā iekļauts: dzīvošana, 3x ēdināšana, angļu/franču valodas mācības, ikdienas uzkopšana, sporta pasākumi un inventārs: golfam, tenisam, peldēšanai, futbolam, basketbolam, volejbolam un daudz kam citam, nometnes formastērps, ekskursijas, pārgājieni, vakara aktivitātes.

Papildus:

* Reģistrācijas maksa 1 000 CHF

* Jāšana – 140 CHF par 1 nedēļu

* Transfērs no/uz lidostu (grupa) – 140 CHF no cilvēka vienā virzienā

* Transfērs vienam cilvēkam no/uz lidostu – 500 CHF no cilvēka vienā virzienā



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012


























































































































































































































































































































































































































































































































































































































Pre Fleuri 2016