Skolas apraksts

Madrides universitāte
Laipni lūgti mācīties Madrides universitātē. Universitātei ir būtiski izprast pašreizējās un nākotnes sabiedrības vajadzības, profesionālo pasauli un darba tirgu, lai apmierinātu tās vajadzības pēc atbilstošas izglītības. Tā ir viena no vadošajām augstākās izglītības iestādēm Eiropā un tā spēlē nozīmīgu lomu jaunu mācību programmu izveidē un mācību metožu izmantošanā.

Universitāte nodrošina mācības starptautiskā vidē – studenti un pasniedzēji no 60 dažādām valstīm, bilingvālas programmas, mazas mācību grupas (25-40 studenti)
Visas programmas ir akreditētas.

Universitāte ir unikāla, jo tā piedāvā:
- Mazu studentu skaitu klasē, tiešu kontaktu ar pasniedzējiem, kā arī iespēju iegūt praktisko pieredzi.
- Individuālu pieeju.
- Mācības pie augsti kvalificētiem un profesionāliem pasniedzējiem, kuriem ir liela profesionālā un pētnieciskā pieredze.
- Izglītība programmas, kas pielāgotas darba tirgus vajadzībām, praktiski orientētas (vairāk nekā 50% no visiem kredītpunktiem ir ar praksi saistīti).

Šobrīd mācības pieejamas universitātes 3 studentu pilsētiņās: Villaviciosa de Odón Campus Madridē, La Moraleja Campus Madridē un Partnerskola Valensijā.

 


Programmas

Piesakies tūlīt !

Mācību gads: septembris - jūnijs
Spānijā valsts augstāko izglītību pēc tās satura iedala trīs ciklos.

  • Pirmā ciklā (īsais cikls, t.i., trīs gadi) izglītība pamatā ir profesionāli orientēta. Saņemot diplomu par šīs izglītības apguvi (Diplomado, Arquitecto Tecnico arhitektūrā un Ingeniero Tecnico inženieriem), dažos gadījumos ir iespējams turpināt studijas tā pašā virziena 2. cikla programmās.

  • Pirmā un otrā cikla (garais cikls, t.i., no četriem līdz sešiem gadiem) izglītības studijās pēctecīgi apgūstot abus ciklus, students iegūst vai nu grādu, vai kādu specifisku profesionālo kvalifikāciju (Licenciado, Arquitecto vai Ingeniero grāds).

  • Trešā cikla izglītība ir doktorantūra (studiju ilgums ir divi līdz pieci gadi). Tā ir orientēta uz specializāciju kādā zinātnes nozarē, tehnikā vai mākslā.
    Kursi un lekcijas parasti notiek spāņu valodā. Lai pierādītu studijām vai stipendijas saņemšanai atbilstošas spāņu valodas zināšanas, jums jānoliek oficiālais spāņu valodas eksāmens Diplomas de Español como Lengua Extranjera (DELE). Spānijas autonomajos rajonos, tādos kā Valensija, Katalonija, Galīcija un Basku zeme, mācības notiek vietējā valodā. Ir atsevišķi kursi un programmas, ko dažas augstskolas piedāvā arī angļu valodā. Vislabāk et vislabāk mācīties privātās ja v.

Bakalaura programma
Universitātei ir vairākas skolas, kuras nodrošina mācības dažādās jomās. Katrai skolai ir sava neatkarīga mācību metodika, specializācija, teorētiskās un praktiskās nodarbības.

Skolas un mācību programmas
• School of Architecture
• School of Arts and Communication
• School of Sports Science
• School of Biomedical Sciences
• School of Health Sciences
• School of Social Sciences
• School of Engineering

Maģista programmas šādās jomās:
• Physical Activity
• Art and Design
• Building Construction
• Media Studies, Image and Sound
• Engineering and New Technologies
• Legal Affairs
• Management and Entrepreneurship
• Marketing and Communication
• The Environment
• Health
• Tourism


Iegūtais grāds ir derīgs un atzīts visās Eiropas valstīs. Universitāte domā starptautiskā līmenī un sagatavo studentus darbam pasaules kompānijās. Tas nozīmē, ka augstskolas beidzējiem paveras plašas iespējas starptautiskai karjerai.

Studentus sagatavo karjerai dažādos veidos:
1. Nodarbības klasē. No sākuma, mērķis ir nodrošināt studentus ar nepieciešamajām prasmēm, lai tie veiksmīgi varētu iesaistīties profesionālos projektos.
2. Darbs laboratorijās un semināros. Praktiskās nodarbības notiek aprīkotās laboratorijās un dažādos semināros, tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas.
3. Reāla prakse universitātes pilsētiņā. Universitātes aprīkojums un iespējas ļauj studentiem iziet praksi, kas palīdz gūt pieredzi un kas ir 100% profesionāla.
4. Karjeras izvēle. Karjeras izvēles birojs konsultē un piedāvā stažēšanos valsts un starptautiskos uzņēmumos. Tas palīdz atrast pirmo darba vietu.

Madrides universitātes uzdevums ir nodrošināt visaptverošu izglītību, papildinot to ar iespēju iegūt praktisku pieredzi un attīstīt iemaņas, kas ļauj uzsākt veiksmīgu karjeru. 

Dzīvošana

Madride - Villaviciosa de Odón Campus
Tas ir lielākais universitātes kampus un izceļas ar tehnisko aprīkojumu, kas ir pielāgotas katrai jomai: komunikāciju zinātnei, veselības zinātnei, sportam u.c. Šeit atrodas 2 studentu kopmītnes, kurās var izmitināt vairāk kā 500 studentus.

Universitātes kopmītnes
Kopmītnes ir komfortablas un nodrošina studentus ar atbilstošu atmosfēru. Pieejamas gan vienvietīgas, gan divvietīgas istabas. Tās visas ir aprīkotas ar nepieciešamo: vannas istabu, gaisa kondicionieri, bezvadu internetu, telefonu, mācību vietu. Tāpat pieejama bibliotēka, mācību telpas, ēdamistaba, kafejnīca, teātris, datoru klase u.c. Papildus pieejama uzkopšana, veļas mazgāšana, gludināšana, veselības aprūpes pakalpojumi, psihologa konsultācijas u.c.

Madride
Universitāte piedāvā dzīvošanu kopmītnēs. Tāpat universitāte piedāvā arī personalizētus pakalpojumus, piemēram, palīdz sameklēt dzīvokli, istabu utml., ja nevēlaties dzīvot studentu kopmītnēs.

Valensija
Piedāvā studentiem dažādas iespējas dzīvošanai, kuru palīdz atrast aģentūras.

Ekskursijas un aktivitātes

Sporta iespējas
Universitātes sporta kompleksā ir pieejamas zāles dažādās sporta aktivitātēm. 14 000 m2 liels sporta komplekss ar automatizētu vadības sistēmu un elektrisko karšu ieejas sistēmu, lai studenti var ērti plānot un saskaņot savu grafiku.

Cenas

Cena akadēmiskajam gadam:  no 8530 - 13 444  EUR (iespējams maksāt pa mēnešiem).



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet:
info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445