Skolas apraksts

Šo koledžu sagatavošanās kursus Lielbritānijas universitātēm, iziet vairāk studentu, nekā jebkurā citā koledžā šajā valstī. Koledža sagatavo studentus iestāšanās procesam vairāk kā 38 Lielbritānijas universitātēs. Šī ir iespēja iegūt vietu vislabākajās Apvienotās Karalistes universitātēs! Gadu no gada koledžas studenti demonstrē augstvērtīgas akadēmiskās zināšanas. London School of Economics iesaka, sagatavoties mācībām universitātei, tieši šajā koledžā.

Koledža Kembridžā
Kembridža ir pazīstama visā pasaulē kā viena no izglītības centriem. Šeit koledža dod studentiem unikālu iespēju sagatavoties mācībām universitātē šīs vēsturiskās pilsētas pašā centrā ar ideāliem mācības nosacījumiem. Koledžā ir divas studentu kopmītnes - Queens Campus klasiskā stilā un mūsdienu Manor Campus, kas atrodas netālu no Kembridžas universitātes, muzejiem, veikaliem, kafejnīcām un vēsturiskā centra. Šī filiāle ir lielska visiem tiem studentiem, kuriem ir interese par zinātni un inženieriju, jo šeit tiek sagatavoti labākie speciālisti tieši šajās nozarēs.

 

Koledža Londonā
Šī koledžas filiāle ir dibināts 2004. gada septembrī. Koledža atrodas Griničā – gleznainā Londonas daļā – netālu no centra. Skolā ir  33 auditorijas nodarbībām, datoru centrs, liela bibliotēka un brīnišķīga ēdnīca. Londonas filiāli izvēlas studenti, kuri savu nāktoni vēlas saistīt tieši ar uzņēmējdarbību.

Koledzā Oksfordā
Oksforda ir slavena ne tikai ar savu vēsturi,  bet arī  ar teātriem, kino, klubiem, kafejnīcām. Šī koledžas filiāle Oksfordā, atrodas pašā vecpilsētas centrā, blakus slavenajai Oksfordas universitātei. Tā aizņem vēsturisku ēku, koledžā ir 20 auditorijas, datorcentrs, bibliotēka. Šī filiāle paredzēta visiem tiem, kuriem tuva ir māksla un humanitārās zinātnes, kā arī jurisprudence.

 

Koledža Braitonā
Koledža atrodas dienvidanglijas kūrorta pilsētā Braitonā, jūras piekrastē, drošā dzīvojamā rajonā. Braitona un Hove – tā ir rosīga daudznāciju studentu pilsēta, netālu no Londonas. Pilsētā ir daudz veikalu, muzeju, kinoteātru, restorānu un kafejnīcu un vietu atpūtai. Šī ir lieliska vieta jauniešiem, kuri vēlas mājīgu atmosfēru loti mierīgā pilsētā.


Programmas

Piesakies tūlīt !

GCSE (pamatskolas) programma
A Levels (vidusskolas) programma
Sagatavošanas kursi mācībām universitātē (sadarbībā ar 38 Lielbritānijas universitātēm)
Angļu valodas sagatavošanas kursi
Sagatavošana IELTS
Sagatavošana GCSE (pamatskolai)

Bakalaura programma Uzņēmējdarbības vadībā
Higher National Diploma (HND) Uzņēmējdarbībā
Bakalaura programma Uzņēmējdarbības vadībā, ”Top-Up” diploms
Sagatavošana maģistratūrai

Studenti ar ”A level” no koledžas var sacensties par studiju vietu tik slavenās universitātēs kā Oxford, Cambridge, Imperial College un London School of Economics.

Pre GSCE
Šī programma ir speciāli izveidota studentiem, kam ir vajadzīgs uzlabot angļu valodas zināšanas pirms mācībām GSCE. Šis sagatavošanas kurs ļaus uzsākt  GCSE programmu janvārī vai septembrī.
Kursu var apgūt Braitonā.

Programma A Level
Programmas ilgums 5 - 6 trimestri.
Programma, kura ir vajadzīga lai iestātos Lielbritānijas universitātēs.
Visiem, kuri grib apgūt specialitātes: Māksla un Dizains, Ekonomika, Bizness, Grāmatvedība, Inženierzinātnes, Dator specialitātes, Arhitektūra, Humanitāras zinātnes, Tiesību zinātnes, Medicīna, Dabas zinības un Farmakoloģija.
Šo kursu ir iespējams apgūt Braitonā, Kembridžā, Londonā un Oksfordā.

Programma A Level  trīs trimestros
Šī intensīvā viengadīgā programma dod iespēju ātrāk pabeigt vidusskolu un iestāties vēlamajā augstskolā, ja students ir pret sevi prasīgs un spēj izturēt akadēmisko slodzi.
Priekšmeti: Grāmatvedību uzskaite, Bizness, Bioloģija, Ķīmija, Ekonomika, Vēsture, Tiesību zinātnes, Fizika, Matemātika un Augstākā Matemātika.
Kurss tiek piedāvāts Braitonā.

Foundation
Viengadīga, intensīva programma, kas garantē iestāšanos universitātē. Visiem, kas grib mācīties sekojošās jomās: Māksla un Dizains, Ekonomika, Bizness, Grāmatvedība, Inženierzinātnes, Informatīvas Tehnoloģijas (tikai centrs Braitonā), Dator Zinātnes, Humanitāri zinātnes, Psiholoģija , Masu Mediji, Tiesību zinātnes, Medicīna, Dabas zinības un Farmakoloģija.
Šo kursu ir iespējams apgūt Braitonā, Kembridžā, Londonā un Oksfordā.

Programma, kas palīdz iestāties maģistratūrā (Masters Qualifying Programme)
Kurss garantē iestāšanos maģistratūrā studentiem, kam nav pilna bakalaura grāda. Programma dod iespēju sākt mācības Mcs, MBA vai MA.
Programmu piedāvā mācību centri Baritonā un Londonā.

Angļu valodas sagatavošanas programma
Palīdz paaugstināt angļu valodas zināšanas, lai sekmīgi mācīties akadēmiskā programmā. Šī sagatavošanas programma dod iespēju uzsākt akadēmisku programmu koledžā janvārī, aprīlī vai septembrī.
Šo kursu ir iespējams apgūt Braitonā, Kembridžā, Londonā un Oksfordā.

Dzīvošana

Iespēja dzīvot viesģimenēs vai kopmītnēs.

Kopmītnēs:
Kopējas atpūtas istabas ar televizoru, uzkodu un dzērienu automātiem;

Atsevišķas vai kopējas virtuves un dušas;

Veļas mazgājamie automāti;

Ērta atrašanās vietas visās pilsētās;

Pieeja internetam vairumā istabu;

Telefons.

Ekskursijas un aktivitātes

Londona ir no pilsētām par kurām mēdz teikt - katram sava Londona. Taču vienu gan nevar noliegt - tā ir vieta, kurp aizbraukt un saelpoties tādu aktuālā dizaina, stila, modes, mākslas un gastronomijas koncentrātu, ka atgriežoties mājās, sajūtas ir līdzīgas kā pēc nedēļas augstkalnu klimatā. Sarkano asins ķermenīšu (enerģijas, iespaidu) savairojies tik daudz, ka iedvesmas skābekļa pietiek ilgam laikam.

Visos lielākajos objektos un muzejos ieeja ir par brīvu - Nacionālā Galerija (National Gallery), Britu muzejs (British Museum), Dabas vēstures muzejs (Natural History Museum), Zinātnes muzejs (Science Museum), Mākslas muzejs (Royal Academy of Arts) u.c.

Cenas

Cenas norādītas GBP

MĀCĪBAS (cena vienam semestrim):
GCSE - no 7 740
A level - no 8 580
IELTS English classes for A level - no 460
Foundation - no 7 120

DZĪVOŠANA (cena par semestri):
Ģimene (vienvietīga istaba)
Braitona: no 2 030
Kembridža: no 2 330
Londona: no 2 690
Oksforda: no 2 330

Kopmītnēs (vienvietīga istaba)
Braitona: no 3 710
Kembridža: no 3 740
Londona: no 3 960
Oksforda: no 3 720

Transfērs
(vienā virzienā)
London Heathrow:
Braitona - 150
Kembridža - 190
Londona - 130
Oksforda - 190

London Gatwick:
Braitona - 110
Kembridža - 220
Londona - 160
Oksforda - 250


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012.



























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Bellerbys College