Skolas apraksts

Karalienes Etelburgas koledža ir ieguvusi izcilu reputāciju starp vecākiem, kuri grib pašu labāko saviem bērniem. Pateicoties tam, skola iepazīstina skolēnus ar dažādu tautu kultūras atšķirībām, koledža ir patiesi pievilcīga ārzemniekiem.

Skolā mācās bērni no visas pasaules, kuru vecāki ir biznesmeņi, diplomāti, pārstāvji no karaliskām ģimenēm, politiķi, juristi, ārsti, nacionāli līderi, Apvienoto Nāciju Organizācijas personāls, augstākie valdības ierēdņi un militārpersonas. Saskarsme ar bērniem no citām valstīm, jauni draugi un paziņas ir ļoti izdevīgi un dos labumu bērniem to tālākajā dzīvē.

Koledžā ir optimāla angļu un ārvalstu bērnu attiecība, tā kā Jūsu bērns nejutīsies izolēts, jo šeit ir pietiekošs ārvalsta bērnu skaits, un tajā pašā laikā varēs saņemt angļu skolas priekšrocības, tāpēc,  ka būs pietiekami daudz saskarsmes ar angļu bērniem.

Karalienes Etelburgas koledža ir viena no Lielbritānijas privāto skolu līderiem, kura domāta meitenēm un zēniem no 11 līdz 20 gadiem.

Skolnieku daudzums klasēs ir neliels, koledžā uzskata, ka katrs bērns ir individuāls un  mērķis ir palīdzēt atrast tiem stiprās puses un attīstīt tās pilnībā.

Skolas rīcībā ir liela bibliotēka, kuru pastāvīgi papildina, datoru centrs, atpūtas telpas, teātra mākslas centrs, kas ietilpina 200 skatītājus, baseins, sauna, trenažieru un sporta zāles, tenisu korti, zinātniskais centrs un daudz kas cits.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Jūs varat izvēlēties GCSE (General Certificate of Secondary Education) kursu, kuru pabeidzot, 16 gadu vecumā liekat eksāmenus  un iegūstiet vispārējās vidējās izglītības sertifikātu.

Pēc tam var izvēlēties programmas A-level,  Inernational Baccalaureate vai BTEC, lai sagatavotos tālākām mācībām augstskolā. Ja izvēlaties A-level (A-level – augstākais līmenis),
tad 2 gadus padziļināti mācāties izvēlētos 3–4 priekšmetu, kuri nepieciešami, lai iestātos universitātē jūsu izraudzītajā studiju jomā.
Mācību gads sadalīts ir 3 trimestros. Skolēni franču, vācu un spāņu valodu mācās  no 11 gadiem.

A-
level priekšmeti:
Tēlotājmāksla un dizains, bioloģija, bizness ir kursi, ķīmija, dizaina tehnoloģija, ekonomika, angļu valoda, angļu literatūra, mode un dizains, ģeogrāfija, Iiformācijas tehnoloģijas un sakara tehnika (ITTS), matemātika, padziļinātā matemātikas studēšana, svešvalodas – franču, vācu, spāņu, mūzika, teātra māksla, fotogrāfija, fizika, psiholoģija un vēsture.

Par katra skolēna sekmēm katru mācību semestri tiek sastādīta  sīka atskaite, kurā vecāki var izsekot sekmēm.

Dzīvošana

Dzīvošana ir skolas pansijā. Zēni dzīvo Benedikta muižā, meitenes — bijušās abatijas ēkā. Katrā stāva ir izvietotas mājīgas istabas atpūtai, kurās var skatīties TV, klausīties mūziku.
Katra istaba ir aprīkota ar  televizoru un videomagnetofonu, ledusskapi, telefonu.

Ekskursijas un aktivitātes

Starptautiska lieluma sporta laukumos un zālēs var nodarboties ar vingrošanu, badmintonu, sporta regbiju, futbolu, kriketu, volejbolu, basketbolu, hokeju. Skolai ir apsildāms peldbaseins, 4 tenisa korti un daudzas.
 
Koledža organizē arī klinšu kāpšanu, izbraucienus ar kanoe laivām, kalnu slēpošanas braucienus uz Austriju. 

Skolai ir apbrīnojams Jāšanas sporta centrs, kurā piedāvā nodarbības atbilstoši British Horse Society standartiem. Mācības notiek gan iesācējiem gan pilnībā konkurētspējīgā līmenī, izmantojot skolēnu pašu zirgus vai skolai piederošos zirgus.

Skolotāji veicina katra skolēna fiziskās aktivitātes, māca ievērot pareizu diētu un radina pie veselīga dzīvesveida.

Cenas

Trimestris - no 12 695 GBP

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Queen Ethelburga's C.