Skolas apraksts

Ja gribi mācīties Kembridžas vai Oksfordas universitātē, vidējā izglītība (A-Level) jāiegūst koledžā Kembridžā!

Šī ir starptautiska koledža, kas piedāvā virkni pirms universitātes pre-University programmas. Kembridža ir kļuvusi starptautiski slavena, pateicoties saviem lieliskajiem akadēmiskajiem rādītājiem. Kembridžas universitātes klātbūtne dod speciālu iedvesmu gan studentiem, gan pasniedzējiem.  Šeit strādā augstas klases profesionāļi. Galvenais koledžas uzdevums individuāls darbs ar katru studentu, spēt atklāt studenta iekšējo potenciālu, kā arī palīdzēt katram izvēlēties savu nākamo mācību iestādi un iziet iestāšanās procedūru. Studentiem piedāvā mācību metodes un zināšanas, saplūdinot tradīcijas un inovācijas. Pasniedzējiem ir darba pieredze un zināšanas darbā ar ārvalstu studentiem. Katram studentam ir personīgais kurators, ar kuru var apspriest jebkurus jautājumus par mācībām, dzīvošanu, brīvo laiku utt. 95% beidzēju turpina mācības universitātē.

Apmācību balstot uz individuālu pieeju, koledžā ir izstrādāta unikāla pasniegšanas sistēma, kas ietver sevī iknedēļas pārbaudes darbus. Augsto rezultātu sasniegšanu sekmē arī mazais skolēnu skaits klasē – 5-6. Koledžas beidzēji iestājas labākajās universitātēs, ar to apliecinot augsto apmācības līmeni.

Koledžai ir arī filiāles Kenterberijā un Londonā, kā arī Bostonā (ASV).


Programmas

Piesakies tūlīt !

Vidusskolas programmas
A-level (Advanced level): Tā ir starptautiska vidējās izglītības programma, kurā skolēni 17, 18 gadu vecumā uzsāk 3-5 izvēlēto mācību priekšmetu (matemātika, augstākā matemātika, bioloģija, ekonomika, fizika, ģeogrāfija, grāmatvedība, statistika, bizness, datorzinības, angļu valoda, angļu literatūra, franču valoda, spāņu valoda, tiesības, valdība un politika, vēsture, mūzika un teātra māksla, psiholoģija un socioloģija) padziļinātu apguvi. Beidzot programmu, skolēni liek eksāmenus un iegūst diplomu par vidējo izglītību, kas dod iespēju stāties universitātē. Programmas garums – 2 gadi. Kembridžas koledžas studenti sasniedz izcilus rezultātus un iestājas prestižās universitātēs.

Individuāla pieeja
Augsti kvalificēti pasniedzēji, daudzi ar doktora grādu
Iestāšanās prasības – labi akadēmiskie rādītāji, pamatskolas atestāts, angļu valodas līmenis – Upper-Intermediate (IELTS 5.0)

Univeristy Foundation
Sagatavošanās programma mācībām augstkolā. Tā ilgst no pusgada līdz gadam. Obligāta visiem studentiem, kas ieguvuši vidējo izglītību ne angliski runājošā zemē, tai skaitā Latvijā. Programmā iekļauta padziļināta angļu valodas apguve, kopējā akadēmisko zināšanu sagatavošana, bet dažkārt arī ievadinformācija par attiecīgo specialitāti.


Koledža piedāvā arī
vasaras kursus  un Academic English:
Mode un tekstils, fotografēšana ar filmiņas vai digitālo fotoaparātu, drāma vai lietišķā amatniecība.

Dzīvošana

Ģimenē – standarta dzīvošanas veids, ko izvēlas daudzi skolēni. Koledža rūpīgi izvēlas ģimenes un ar daudzām no tām sadarbojas daudzu gadu garumā. Dzīvošana istabā pa diviem vai istabā pa vienam. Aprīkota guļamistaba- darbistaba, Brokastis ģimenē skolas dienās, 3-reizēja ēdināšana brīvdienās, siltas pusdienas un vakariņas koledžas ēdnīcā skolas dienās, veļas mašīnas izmantošana.

Koledžas rezidence - Koledžai ir vairākas rezidences ar atsevišķiem blokiem meitenēm un zēniem. Katrā rezidencē dzīvo koledžas darbinieki, kuri palīdz uzturēt kartību. Istabās dzīvo pa vienam vai diviem, katrā istabā ir duša, tualete un izlietne, internets, televizors ar video, kopējā istaba ar televizoru un DVD, veļas mazgātava, virtuve, dzērienu automāts, istabas tiek uzkoptas katru darba dienu, brokastis un vakariņas rezidencē, bet pusdienas koledžas ēdnīcā.

Ekskursijas un aktivitātes

Kembridža ir viena no skaistākajām Lielbritānijas pilsētām, pazīstama ar Kembridžas Universitāti un aristokrātisko atmosfēru. Tā ir mūsdienīga, dzīvespriecīga pilsēta ar brīnišķīgu arhitektūru, jautru studentiskus dzīvi, zaļiem dārziem un parkiem. Kembridžas pilsētas skaistums katru gadu pievilina 3,5 miljonus apmeklētāju.

Kembridžā Jums ir iespēja apmeklēt dažādus muzejus, mākslas galerijas un veikt ceļojumu pa upi apskatot vietējās nozīmīgās vietas. Kembridža ir lieliska vieta mācībām un atpūtai. Šeit vienmēr ir labi klimatiskie apstākļi. Brīvo laiku studenti pavada kafejnīcās, bāros, klubos, kinoteātros un teātros. Līdz Londonai var tikt 50 minūtēs ar komfortablu vilcienu vai autobusu.

 

Cenas

Cenas norādītas GBP

 Programma Cena
   Mācību gads

IB (International Baccalaureate), A-level Kenterberijā

no 20 985
  A-level no 24 990

University Foundation / sagatavošanās universitātei
            Kenterberijā

no 29 160
no 20 985

Dzīvošanas izmaksas:

 Dzīvošanas tips  Apraksts Vecums Cena
>16    16 - 17   18+     Par gadu
Ģimene Vienvietīga istaba, 3x ēdināšana, pusdienas skolas kafetērijā X X  

no 9 990

Koledžas rezidence  
Vienvietīga istaba, personīga vannas istaba,
3x ēdināšana
 x  x  x no 14 790

Vienvietīga istaba, kopēja vannas istaba,
bez ēdināšanas
X X   no 11 958

Transferts:
London Gatwick Airport - no 250
London Heathrow Airport - no 200
London Stansted Airport - no 150


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012
















































































































































































































































































































































































































Cats