Skolas apraksts

Skola atrodas Manhetenā, Ņujorkā. Skolas atrašanās vieta ir neatkārtojama un sniedz lielisku iespēju iepazīt un apskatīt Ņujorku. Blakus skolai atrodas Empire State Building un pavisam netālu arī 7. Avēnijas iepirkšanās prieki. Tepat arī atrodams slavenais Taimskvērs. Visi transportlīdzekļi atrodas tuvu skolai, kas nozīmē, ka ikvienam studentam ir iespēja nokļūt jebkurā vietā Manhetenā vien dažu minūšu laikā.

Programma sastāv no angļu valodas terminiem medicīnas jomā, terminoloģijas, kā arī kultūras iepazīšanas un medicīnas izglītības jomā Amerikas Savienotajās Valstīs. Tādēļ, ka mācību laikā uz vispārējās angļu valodas uzlabošanu netiek likts nekāds uzsvars, tad svarīgi, lai studentiem būtu ļoti labas angļu valodas zināšanas (High Intermediate B2 līdz Advances C2).


Programmas

MedicinaMinimālais studentu vecums: 18 gadi

Katru nedēļu skola piesaista dažādus nozares speciālistus, kuri māca studentus par konkrētām jomām, kas tiek apskatītas mācību laikā, apgūstot vārdu krājumu. Piemēram, tajā nedēļā, kad tiek pievērsta uzmanība bioloģijai, tiks uzaicināts pasniedzējs, kura pārziņā ir zinātniskā un bioloģiskā medicīnas daļa. Bet tad, kad tiks apgūts vārdu krājums par pacientiem, dažādām procedūrām un ārstēšanu - tad tiek pieaicināts ārsts, kurš ikdienā nodarbojas ar šīm lietām, lai vairāk varētu pastāstīt par darba specifiku un savu pieredzi šajā darbā. Ar šiem pasniedzējiem būs iespējams izrunāt visus interesējošos jautājumus, lai studenti iegūtu ne tikai vārdu krājumu, bet arī uzzinātu ko jaunu par sevi interesējošo tēmu. Kad nedēļas tēma būs medicīnas industrija kopumā, tad liels uzsvars būs tieši biznesa daļai šajā jomā, kas nozīmē, ka uz vieslekciju tiks aicināts profesionālis, kas strādā slimnīcu administrācijās vai kādā citā biznesa orientētā medicīnas profesijā.

Grupas ir mazas - 10 - 12 cilvēkiem vienā grupā, kas nodrošina ļoti individuālu darbu un iespēju katram studentam apgūt tieši to, kas viņam visvairāk šķiet nepieciešams.

Pēc kursa pabeigšanas, katram studentam tiek izsniegts sertifikāts, ka visi eksāmeni ir nokārtoti veiksmīgi (vismaz 80% no visiem eksāmeniem ir izpildīti bez kļūdām), kā arī tiek ņemts vērā katra studenta novērtējums par viņu progresu šajās 4 nedēļās.

Dzīvošana

Rezidence
Studentu rezidencē ir vienvietīgas vai divvietīgas istabas ar koplietojamām dušas telpām. Rezidencē ir baseins, trenažieru zāle, kā arī veļas mazgāšanai paredzēta telpa. Šeit arī atrodama koplietojama virtuve un atpūtas telpa. Rezidences atrodas, maksimums, 20 minūšu pastaigas attālumā no skolas.

Viesģimenes
Lielākoties ģimenes atrodas Bruklinā vai Kvīnsā. Visas ģimenes tiek regulāri pārbaudītas, lai varētu nodrošināt studentiem nepieciešamos dzīves apstākļus. Lielākā daļa viesģimeņu atrodas 35 - 40 minūšu metro brauciena attālumā no skolas.

Ekskursijas un aktivitātes

Galvenās ekskursijas notiek uz dažādām slimnīcām, lai studenti iegūtu reālu pieredzi medicīnas jomā. 4 nedēļu laikā tiks nodrošināti divi izbraukumi uz slimnīcām, kur studenti varēs aprunāties ar profesionāļiem un redzēt viņu ikdienas gaitas slimnīcā.

Cenas

Kopējās izmaksas 4 nedēļām: $ 5 560

Cenā iekļauts:
Reģistrācija mācībām
Angļu valodas mācības (15 stundas nedēļā)
Medicīnas kurss (ar vieslektoriem)
Reģistrācijas maksa dzīvošanai
Dzīvošana vienvietīgā istabā (bez ēdināšanas)
Mācību materiāli
Divvirzienu tansferts
Ēdināšana skolā 3x dienā (pirmdiena - piektdiena)

Iespēja arī izvēlēties programmu bez dzīvošanas opcijas, tādā gadījumā, 4 nedēļu kurss izmaksā $ 3 860.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445





















































































































































































































































































































































































































































































































































































































Zoni 2016