Skolas apraksts

Jauniešiem no 12 līdz 17 gadu vecumam, ar iespēju dzīvot ģimenē vai 4* viesnīcā! Iepazīsti Maltu jau šogad! Apvieno mācības ar patīkamu atpūtu un iegūsti jaunus paziņas un draugos no visas pasaules! Programmā iekļautas 20 angļu valodas stundas un aizraujoša aktivitāšu programma, kas ļauj nodarboties ar buršāsanu, vindsērfingu un braukšanu ar kaijaku.

Skolā pieejams:
Plašas un gaišas klases ar gaisa kondicionieri, Bezmaksas Wi-Fi, Interneta kafejnīca, Pašmācības centrs / bibliotēka, Biznesa centrs, Atpūtas istaba.

Skola piedāvā arī ģimeņu programmas, kas ļauj vecākiem izbaudīt brīvdienas kopā ar saviem bērniem.


Programmas

Minimālais vecums: 12 gadi
Maksimālais vecums: 17 gadi

20 angļu valodas nodarbības nedēļā
1 nodarbības garums: 45 minūtes
Klasē ne vairāk kā 15 skolēni

Minimālais nometnes garums: 2 nedēļas
Skolēnam jābūt ar angļu valodas priekšzināšanām.


Pirmajā skolas dienā, skolēniem būs jāizpilda angļu valodas tests, lai noskaidrotu kāds ir viņu zināšanu līmenis un jauniešus varētu sadalīt pa zināšanu grupām. Katru dienu nodarbības sākas no rīta un dienā ir 4 nodarbības ar pusdienu pārtraukumu pēc pirmajām 2 nodarbībām.

Ierašanās sestdienā (pēc plkst. 15.00), došanās prom svētdienā (pirms plkst. 11.00).

Dzīvošana

Dzīvošana 4* viesnīcā
Studenti dzīvo tajā pašā ēkā, kurā atrodas skola. Katrā istabā ir kondicionieris un vannas istaba, kā arī televizors. Ēdnināšana 3x dienā. Maksimālais studentu skaits vienā istabā – 4. Vienu reizi nedēļā istabas tiek uzkoptas. skola/rezidence atrodas vien nelielas pastaigas attālumā no pludmales un pavisam netālu ir arī pilsētas centrs. Skolēni ir arī laipni aicināti izmantot viesnīcas baseinus.

Dzīvošana viesģimenēs
Studenti dzīvo divvietīgās vai trīsvietīgās istabās. Ēdināšana 3x dienā. Tas ir lielisks veids kā apgūt angļu valodu  ārpus skolas un iemācīties dažādas noderīgas valodas nianses ikdienas situācijām.

Ekskursijas un aktivitātes

Vasaras periodā jaunieši var izvēlēties papildus izklaides programmas. Tās ir lieliski piemērotas tiem, kam patīk ūdens un dažādi ūdens sporta veidi.

* Ūdenssports
2 nedēļas gara programma, kurā ir 2 burāšanas stundas, 2 vindsērfinga stundas un 1 stunda, kas paredzēta braukšanai ar kaijaku.
Katra nodarbība ir 120 minūtes gara.

* Burāšana
Šo nodarbi var izvēlētties neierobežotu nedēļu skaitu. Nedēļā ir 3 burāšanas nodarbības. Katra nodarbība ir 120 minūtes gara.

* Vindsērfings
Šo nodarbi var izvēlētties neierobežotu nedēļu skaitu. 1 nodarbība = 120 minūtes, 3 reizes nedēļā.

Nodarbības paredzētas jauniešiem, kuriem nav priekšzināšanas vai tās ir nelielas. Obligāta prasība ir skolēna spēja peldēt!

Cenas

Cenas norādītas EUR

Programma 1 nedēļa
Angļu valoda (dzīvošana viesnīcā) no 665
Angļu valoda (dzīvošana viesģimenē) no 570
Ūdenssports no 400
(2 nedēļas)
Burāšana no 180
Vindērfings no 180









Cenā iekļauts:
20 angļu valodas stundas nedēļā, mācību materiāli, transfērs, dzīvošana ģimenē vai kopmītnēs (divvietīgā līdz četrvietīgā istabā), 3x ēdināšana, aktivitāšu programma, 24 h uzraudzība, sertifikāts, z
ināšanu pārbaudes tests uzsākot un beidzot mācības.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: 
info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012



























































































































































































































































































































Bels 2016