Skolas apraksts

Angļu valodu nometne bērniem un pusaudžiem Maltas jaunākajā un modernākajā skolā. Šeit, it visur ir interaktīvās tāfeles, ļoti moderns iekārtojums un augstas klases profesionāļi parūpēsies, lai beidzot valodu kursus Tu zinātu krietni vairāk kā zināji ierodoties Maltā. Skola atrodas uz vienas no galvenājām pilsētas iepirkšanās ielām, kur visu laiku rit aktīva sabiedriskā dzīve un it viss šeit ir rokas stiepiena attālumā. Skola piedāvā gan jauniešu (12 - 17 gadi), gan ģimeņu (bērniem 4 - 12 gadi), gan pieaugušo (18+) programmas.

Skolā ir interneta kafeinīca, Wi-Fi pieejams visā ēkā, vairāki pārtikas automāti, kas piedāvā visdažādākās uzkodas un ļoti modernas un ērtas atpūtas telpas, kur mācīties un pavadīt laiku kopā ar draugiem. Labos laikapstākļos, kas Maltā ir bieža parādība, skolēniem ir pieejama arī āra terase, kas piedāvā skaistu skatu un iespēju atpūsties.

Minimālais mācību ilgums: 2 nedēļas, maksimālais 24.06. - 06.08.

Skola Maltā


Programmas

Piesakies tūlīt !

Jauniešu angļu valodas programma (12 - 17 gadi)

20 angļu valodas nodarbības nedēļā (1 angļu valodas nodarbība - 45 min.)

Mācību laikā, skolēni attīstīs ne tikai savas angļu valodas zināšanas - rakstīšanu, lasīšanu, klausīšanos, runāšanu un papildinās savu vārdukrājumu, bet arī mācīsies par Maltu, tās kultūru un tradīcijām. Mācības ir veidotas tā, lai tās aizrautu jauniešus un palīdzētu iegūt valodas zināšanas!

Nodarbības notiek no 10:00 - 11:30, kad ir pusstundas pārtraukums un atsākas 12:00 - 13:30. Pēcpusdienās un vakaros skola nodrošina jauniešiem interesantas izklaides iespējas: dažādas sporta un mākslas nodarbības, ballītes un ekskursijas, kopīgus pludmales un iepirkšanās centru apmeklējumus utt.

Jauniešiem ir iespējams papildus mācīties individuāli intensīvajā programmā, kas nozīmē, ka angļu valodas nodarbības sāksies plkst. 8:15 no rīta un ilgs līdz 9:45. 10:00 skolēns pievienosies 20 angļu valodas stundu mācību grupai.

Ģimeņu  angļu valodas programma

20 angļu valodas nodarbības nedēļā. Šī programma ir izveidota tā, lai vecāki varētu izbaudīt atpūtu Maltā un iegūt zināšanas kopā ar saviem bērniem. Pēcpusdienās tiek piedāvātas dažādas izklaides iespējas - ekskursijas uz Valletu, Gozo salu vai slaveno Popeye ciematu. Vecākiiem tiek piedāvātas dažādas vakara sociālās aktivitātes - lekcijas, kopīga kafeinīcu apmeklēšana, boulings, vīna vakars u.c. Tikmēr ir pieejamas aukles bērniem (par atcevišķu samaksu). Nedēļas nogalēs bērni, kopā ar vecākiem dodas ekskursijās un izbauda dažādus kultūras pasākumus.

Bērnus var ņemt līdzi sākot ar 6 mēnešu vecumu. 6 mēnešus - 4 gadus vecus bērnus pieskata sertificētas aukles, spēlē ar tiem dažādas attīstošās rotaļas, kamēr vecākiem ir angļu valodas nodarbības. Bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem no rītiem apmeklē nodarbības tāpat kā viņu vecāki. Bērni nodarbībās apgūst valodu radošā un interesantā veidā. Skola piedāvā bērniem arī dažādas aktivitātes ārpus angļu valodas kursiem - peldēšanu, tenisu, futbolu, mākslu, teātra pulciņus, kinoteātra apmeklējumus utt. Šīs nodarbības ir par papildus samaksu.

Dzīvošana

Jauniešu programmai:

Junioru rezidence 3-4 vietīgās istabās - no skolas visus organizēti ved uz rezidencēm ar skolas transportu. Iespēja šeit ir dzīvot  trīsvietīgās vai četrvietīgās istabās. Lielākajā daļā istabu ir vannas istabas. Dvieļi un gultasveļa tiek nodrošināti. Skolēniem pieejamas 2 lielas virtuves un ēdnīcas daļas, iespējama drēbju mazgāšana, TV un interneta pieeja. rezidences teritorijā ir baseins.

Student Hotel  Hotel Junior

Ģimeņu programmai ir iespēja arī dzīvot skolas rezidencē, kas atrodas vienā ēkā ar pašu skolu. Iespējams izvēlēties dzīvot istabās vai studio tipa dzīvokļos. Tiem, kas izvēlas dzīvot istabā tiek piedāvāta 1x ēdināšana, bet tiem, kas dzīvo studio tipa dzīvokļos ir pieejama neliela virtuve katrā no dzīvokļiem, lai katrs pats varētu parūpēties par savām ēdienreizēm.

Tāpat, ir iespējams izvēlēties īrēt dzīvokli vai dzīvot citās viesnīcās.

Ekskursijas un aktivitātes
Cenas

Maksa par 2 nedēļām norādīta EUR:

Junioru  (3x ēdināšana): 3 - 4vietīga istaba -no 1500,  katra papildus diena no 150

Skolas rezidence (pieejama tikai ģimeņu programmā): no 860 / nedēļā

Cenā ietilpst:
20 stundas nedēļā angļu valodas nodarbības, reģistrācija maksa, mācību materiāli, dzīvošana,aktivitātes, transfērs, 24 stundu uzraudzība un atbalsts, sertifikāts par kursa pabeigšanu.

Papildus:
Intensīvie kursi - 240 / nedēļā
aviobiļete, civiltiesiskā un nelaimes gadījumu apdrošināšana, administratīvie izdevumi.

 

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ace 2015