Skolas apraksts

Elitāri angļu valodas kursi biznesa vadītājiem senā muižas ēkā Velsā, kas celta 16. gadsimtā. No mācību centra paveras skaists skats uz ieleju un pakalniem Brecon Beacons nacionālajā parkā. Daba šeit ir elpu aizraujoša.

Mācību centrs piedāvā:
· Viens-pret-viens nodarbības, kā arī grupu darbu, kur iesaistīti ne vairāk kā 4 studenti vienlaikus.
· Valodu kursi ir balstīti uz biznesa un profesionālo angļu valodu.
· Gan mācības, gan dzīvošana atrodas uz vietas.
· Maksimums, muižā uzturas 14 studenti vienlaikus.
· Tādēļ, ka cilvēku skaits ir neliels - ir iespējams nodarbības veidot par studentiem interesējošajām tēmām.
· Muižā visur ir pieejams Wi-Fi.
· Interesantas vakara nodarbes 6 vakarus nedēļā, kas ļaus vairāk praktizēt angļu valodu savā starpā un katru sestdienu - ekskursijas, lai labāk iepazītu Velsu.

Mācības var uzsākt jebkurš biznesa profesionālis, kura angļu valodas zināšanas ir vismaz Lower-Intermediate līmenī. Šis ir lielisks veids kā, ne tikai attīstīt savas angļu valodas un biznesa prasmes, bet arī dibināt lieliskus kontaktus ar citiem biznesa profesionāļiem no visas pasaules.


Programmas

Kombinētā angļu valoda
Minimālās valodu zināšanas: Lower intermediate

Kombinācija no grupu un individuālajām angļu valodas nodarbībām ir labākais veids, kā papildināt tieši tos valodas aspektus, kuri ir vājāki.
Grupu nodarbībās (vienā grupā ne vairāk kā 4 studenti) studenti uzlabo runāšanas un klausīšanās spējas, bet individuālajās nodarbībās papildina vārdukrājumu un zināšanas par gramatiku.

Mācību laikā studenti mācās pārrunu prasmes, prezentācijas mākslu, biznesa tikšanās prasmes, sarunas pa telefonu, kā arī efektīvu biznesa dokumentu pārvaldību.

Lielākā daļa no tēmām, kas tiek izskatītas nodarbībās ir pašu studentu ieteiktas. Pasniedzēji ir ļoti zinoši un pieredzējuši biznesa jomās, tādēļ viegli pielāgojas īpašām vēlmēm.

Intensīva kombinētā angļu valoda
Minimālās valodu zināšanas: Lower intermediate

Šis ir populārākais mācību kurss centrā, jo lielais grupu un individuālo nodarbību skaits, ļauj katram studentam progresēt ātri.

Grupu nodarbībās tiek strādāts ar studenta pārliecību par sevi un pārliecināšanas spējām, kā arī tekošas sarunas un diskusiju uzturēšana. Individuālās nodarbības papildina vārdu krājumu, kā arī pievērš uzmanību kādam konkrētam biznesa virzienam vai citām, individuālām, vēlmēm.

Mācību laikā studenti mācās pārrunu prasmes, prezentācijas mākslu, biznesa tikšanās prasmes, sarunas pa telefonu, kā arī efektīvu biznesa dokumentu pārvaldību.

Arī šajā kursā - mācību tēmas tiek izvēlētas, ņemot vērā studentu darba specifiku un vēlmes.

Programmas piemērs
8:30 - 9:00
Brokastis
9:00 - 10:30
Runātprasmes uzlabošana: studenti uzlabo savas runāšanas prasmes, prezentējot, iepriekšsagatavotu darbu. Parasti, šie darbi raisa daudz diskusijas. Pasniedzējs izvēlas vienu vai vairākus punktus, kas tiek pārrunāti diskusijās un iztirzā tos tālāk. Studenti, nodarbības beigās izvēlas 8 - 10 "atslēgas teikumus", kurus students uzskata sev par tuviem, iedvesmojošiem vai noderīgiem. Šie teikumi tiek pievienoti studenta personīgajam failam, lai tos varētu izmantot vēlākām mācībām.
10:30 - 11:00
Kafijas pauze, kas ir lieliska iespēja izmantot savas angļu valodas zināšanas brīvākā atmosfērā
11:00 - 12:30
Klausīšanās: studenti skatās dažādus video no biznesa pārrunām un tikšanās reizēm. Pārrunā vārdu krājumu, kas ir izmantots video. Arī šīs nodarbības beigās studenti izvēlas 8 - 10 "atslēgas teikumus", kurus pievieno savam mācību failam.
12:30 - 14:00
Pusdienu pārtraukums. Iespēja nedaudz izkustēties, atpūsties vai papildus pamācīties.
14:00 - 15:30
Viens-pret-viens nodarbības: fokuss uz tām valodas niansēm, kas katram studentam ir vājākās vai ir nepieciešamākās. Piemēram, attīstīt noteiktu vārdu krājumu, sagatavavoties konkrētai prezentācijai vai tikšanās reizei ar konkrētu klientu. Šajās nodarbībās pierakstus veic tikai pasniedzējs, lai students varētu koncentrēties uz valodas izkopšanu.
15:30 - 16:00
Tējas pauze ar mājās ceptu kūkām.
16:00 - 17:30
Viens-pret-viens (intensīvajā kursā) vai pašmācības nodarbību laiks, kuru laikā, studenti var  individuāli izmantot multimediju centru, lai sagatavotu mājasdarbus, prezentācijas utt. Viens-pret-viens nodarbībās turpina izkopt nepieciešamās prasmes, kā arī var strādāt kopā ar pasniedzēju pie mājasdarbu izstrādes.
17:30 - 22:30
Vakara izklaides programma.

Dzīvošana

Standarta istaba

Katrs students dzīvo privātā istabā ar privāto vannasistabu. Ēdināšana tiek nodrošināta 3x dienā. Tā kā muiža atrodas nacionālajā dabas parkā, tad pa logiem paveras skaisti skati uz pakalniem un ielejām.

Istabās ir: Wi-Fi, radio, fēns matiem, dvieļi

Ēkā ir atjaunotas arī 3 muižkungu guļamistabas, kuras arī ir pieejamas studentiem par papildus samaksu.

Lielākā istaba
ir ar ozolkoka grīdām un izliektiem logi, pie kuriem sēdēt un vērties laukā uz skaisto ielejas ainavu. Gaiša privātā vannasistaba ar vannu, kā arī dušu. Šajā numuriņā ir Super King (180cm x 200 cm) izmēra gulta, kuru var sadalīt divās mazākās gultās, ja ir tāda nepieciešamība.

Vidējā izmēra istabā
, sauktā arī par "zaļo istabu", pa logu paveras skaists skats uz ieleju. Istabā ir King (160 cm x 200 cm) izmēra gultu un privātā vannasistaba ar vannu un dušu.

Mazākajā
no muižkunga istabām ir ļoti skaisti griesti - ar ozolkoka apdari un rotājumiem. Oriģināli tie tapuši 16. gadsimtā. Arī šajā istabā logi ir ar izliekumu un no tiem paveras skaists skats uz ieleju. Istabā ir Super King (180cm x 200 cm) izmēra gulta, kuru var sadalīt divās gultās. ozolkoka apdare ir arī privātajā vannasistabā, kur atrodama arī izsmalcināta duša.

Visās trīs istabās ir fēni matiem, dvieļi, šampūni un ziepes, papīra salvetes, halāti, Wi-Fi, radio.

Visiem muižas iemītniekiem ir pieejama netīrās veļas mazgāšana.

Transfērs:
Mācību centrs ir ērti sasniedzams gan ar auto, gan vilcienu. Katru stundu, no Londonas Pedingtona stacijas kursē vilciens uz Ņūportu. Skolas pārstāvji studentu var atvest uz mācību centru no vilciena stacijas vai kādas no tuvākajām lidostām (Cardiff, Bristol, Birmingham un London Heathrow).

Ekskursijas un aktivitātes

Mācību centrā pieejamas dažādas, ārpusnodarbību aktivitātes, lai uzlabotu studentu angļu valodu pēc iespējas ātrāk. Šeit ir multimediju centrs, studentiem pieejams minibuss un velosipēdi, privāti tenisa korti, kriketa laukums, kā arī snooker istaba ar biljardu un metamajām šautrām. Centrā ir fitnesa centrs un sauna, kā arī ap ēku ir plašs dārzs.

No mācību centra, 20 minūšu attālumā ir golfa laukumi, iespēja doties zvejot, dažādas velosipēdu trases kalnos, pārgājieniem paredzētas takas, Brecon Canal kā arī citi, tūrisma objekti.

Vakari
Vakaros ir dažādas sociālas un kulturālas aktivitātes, kuru mērķis ir uzlabot angļu valodas prasmes mazāk formālā atmosfērā, kāda tā ir nodarbībās.

Katru nedēļu, viens vakars tiek atvēlēts kādam viesim, kurš var būt vietējais vai kāds iebraucējs, kurš labprāt dalīsies savā pieredzē, saistībā ar biznesu un dzīvi. Pēdējā mācību dienā, vakarā ir paredzēta neliela kokteiļu ballīte un sertifikātu izsniegšana.

Nedēļas nogales
Nedēļas nogalēs tiek organizētas ekskursijas uz dažādiem objektiem, piemēram, Stratford-upon-Avon, Bath, Gloucester vai Cardiff. Ir iespējams arī izbaudīt skaisto dabu Wye ielejā.

Ja studentam nav vēlme kaut kur doties nedēļas nogalē, tad vienmēr ir iespēja uzturēties muižā, pie āra kamīna, klausīties mžuiku, skatīties TV vai uzspēlēt biljardu.

Cenas

Kombinētais angļu valodas kurss: 2 025 GBP  / nedēļā
Intensīvais kombinētais angļu valodas kurss: 2 275 GBP / nedēļā

Cenā iekļauts:
· 15 stundas grupu darbs (max. 4 studenti grupā)
· 7,5 stundas (parastajā kursā) vai 15 stundas (intensīvajā kursā) individuālās nodarbības
· Strukturētas vakara nodarbes
· Dzīvošana vienvietīgā stnadarta istabā, privātā vannasistaba
· Visi mācību materāli
· 3 ēdienreizes (izņemot sestdienas, kad ir ekskursijas)
· Sestdienas ekskursijas
· Pilns pedagoģiskais vērtējums un sertifikāts, beidzot mācības

Papildus: Apdrošināšana, reģistrāciajs maksa, lidojums, transfērs no izvēlētās lidostas/stacijas

Transfērs:
Ja stundents ielido svētdienā, līdz plkst. 14:00 un izlido sestdienā, pēc 12:00, tad transfērs uz Hītrovas lidostu ir 157 GBP (vienā virzienā).
Transfēri citos laikos/no citām stacijām vai lidostām
· Ņūposrtas vilciena stacija: £90
· Bristol, Cardiff: £152
· Birmingham: £203
· London Heathrow: £259
· London Gatwick: £305

Dzīvošana muižnieka istabās: + 325 GBP / nedēļā
Papildus nakts: 100 GBP



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012











































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Trebinshun house 2015