Skolas apraksts

Skola Edinburgā ir viena no tām skolām, kas savu mājvietu atradusi skaistā ēkā pašā pilsētas centrā, tikai neliela gājiena attālumā no slavenās Princes Street, Edinburgh Castle un Holyrood Palace. Par studentiem rūpējas ne tikai skola, bet arī pilsēta. Kā jau universitātes pilsēta, tā rūpējas par studentiem, piedāvājot daudzpusīgu sociālo dzīvi un iespējas. Mācību ziņā skolā interesantus kursus atradīs gan studenti, gan jau strādājošie. Ir gan vieglas programmas, kur mācības beigsies jau 12.30, gan intensīva programma English World, kur mācības rit līdz pat trijiem, bet trīs reizes nedēļā vēl papildu stunda no 15.15 līdz 16.15 Active English, lai „iekustinātu” iegūto zināšanu pielietošanu.

Skola atrodas pilsētas centrā, neliela gājiena attālumā no populāriem tūrisma objektiem.
Skotijas galvaspilsēta – Edinburga. Edinburga ir aizraujoša kosmopolītiska pilsēta, kas saviem viesiem spēj piedāvāt milzum daudz, gan Edinburgas pili, gan vecpilsētas  Royal Mile /pilsētu kopums, ka stiepjas caur vecpilsētu no Edinburgh Castle lidz Castle Rock un ir Skotu jūdzi garš/. Edinburga ir arī mājas Edinburgas festivālam, ko ik gadu apmeklē tūkstošiem cilvēku no visas pasaules.


Programmas

Piesakies tūlīt !


MINIMĀLAIS MĀCĪBU ILGUMS: 2 nedēļas
Maksimālais studentu skaits 1 gruupā: 12 cilvēki

Angļu valodas kursi "English World"
Iespēja izvēlēties 2 veidu intensitātes šajā kursā:
1) 25 angļu valodas stundas nedēļā grupā.
2) 25 angļu valodas stundas nedēļā grupā un 5 stundas individuālas mācības ar pasniedzēju.

Mācību uzbūve:
Katru dienu mācības sākas plkst. 9:00. Pirmo mācību stundu līdz 10:00 studenti pavada, apgūstot gramatiku. No 10:15 līdz 11:15 studenti pilnveido savas izrunas prasmes, papildina vārdu krājumu un savas zināšanas biznesa angļu valodas jomā.
No 11:30 līdz 12:30 studenti gūst ieskatu kultūras atšķirībās, mācās atpazīt dažādus akcentus. Šīs nodarbības laikā studenti attīsta savas klausīšanās, runāšanas, lasīšanas un rakstīšanas spējas. Gūstot ieskatu Lielbritānijas kultūrā, studenti var justies daudz komfortablāk, izmantojot angļu valodu šajā valstī.
Līdz 13:30 studentiem ir pusdienu pārtraukums, pēc kura seko vēl 2 mācību stundas.
No 13:30 līdz 14:30 studneti apgūst dažādas lasīšanas, rakstīšanas un klausīšanās tehnikas. Šis ir lielisks palīgs, lai labāk izprastu akadēmisko angļu valodu.
No 14:45 līdz 15:45 studenti piedalās nodarbībā, kur aktīvi iesaistās runāšanas uzdevumos, debatē, strādā pāros un grupās, kā arī attīsta savas prasmes publiski uzstāties.

IELTS / Cambridge Exam Preparation kursi
Nedēļā studneti mācās 25 stundas. 10 no šīm stundām tiek pavadītas apgūstot tieši eksāmeniem nepieciešamās prasmes. Pārējās 15 stundas ir angļu valodas pilnveidei visās valodu prasmēs.

Mācību uzbūve:

Katru dienu mācības sākas plkst. 9:00. Līdz 10:00 studenti apgūst tādas prasmes kā klausīšanās, izruna, pierakstu veikšana utt., atkarībā no viņu sagatavotības līmeņa. No 10:15 līdz 11:15 tiek apgūta gramatika. No 11:30 līdz 12:30 studenti piedalās nodarbībā "Global Community", kuras laikā katru nedēļu, izstrādā kādu projektu, kuru prezentē pārējiem grupas dalībniekiem un iesaista visus debatēs. Šīs nodarbības tiek filmētas, lai student varētu labāk izprast savu uzstāšanās stilu un labot pieļautās kļūdas. Nodarbību temati ir: vēsture, kultūra, māksla, politika, notikumi pasaulē u.c.
Pēc pusdienu pārtraukumam, kas ilgst līdz 13:30, studenti nododas mācībām, kuras ir paredzētas tieši tam, lai sagatavotu studnetus konkrētajam eksāmenam. Studenti parasti pilda iepriekšējo gadu eksāmenus, lai pierastu pie uzdevumu kārtības un labāk orientētos konkrētajos materiālos.
No 14:45 līdz 15:45 studenti apgūst un izkopj savas runas prasmes, kas eksāmenos ir ļoti svarīga sadaļa.

Individuālās angļu valodas nodarbības
Studentiem iespēja mācīties 15 - 30 stundas nedēļā, atkarībā no zināšanām un nospraustā mērķa. Šie kursi paredzēti arī cilvēkiem, kuri ir pilnīgi iesācēji.

Dzīvošana

Studentiem iespējams izvēlēties dzīvot viesģimenē, kas ir lielisks veids kā labāk iepazīt Skotiju, tās kultūru un cilvēkus. Šis arī ir lielisks veids kā papildināt savas angļu valodas zināšanas ārpus skolas.

Studentiem ir iespējams izvēlēties dzīvot viesģimenē, vienvietīgā istabā ar ēdināšanu 2x dienā. Studentiem istabā ir gulta, skapis, galds un krēsls. Vannasistaba ir koplietojama ar citiem mājas iemītniekiem. Par papildus samaksu ir iespējams izvēlēties dzīvot ģimenē, kas var pieda'vāt privāto vannasistabu.

Ģimenes parasti ir 20 - 40 minūšu autobusa brauciena attālumā no skolas.

Reizi nedēļā studentu istabu iztīra, nomaina dvieļus un gultasveļu. Studnetiem ir iespēja izmantot veļasmašīnu 2x nedēļā. Pārsvarā visas ģimenes piedāvā bezvadu internetu bez papildus samaksas.

Studenti var izvēlēties dzīvot arī vasaras rezidencē (jūlijs - augusts), kas atrodas uz Prince street, vien 10 minūšu pastaigas attālumā no skolas. Visi studneti dzīvo vienvietīgās istabās ar privātajām vannasistabām. Studentiem kopīga ir atpūtas telpa un virtuve. Rezidencē ir televizors, virtuve ir pilnībā aprīkota ar visu nepieciešamo elektroniku un visur pieejams bezvadu internets. Reizi nedēļā tiek nomainīta gultasveļa un dvieļi. Rezidencē pieejama veļasmašīna. Par kārtību un tīrību atbild paši studenti.

Ekskursijas un aktivitātes

Skotijas galvaspilsēta – Edinburga. Edinburga ir aizraujoša kosmopolītiska pilsēta, kas saviem viesiem spēj piedāvāt milzum daudz, gan Edinburgas pili, gan vecpilsētas  Royal Mile /pilsētu kopums, ka stiepjas caur vecpilsētu no Edinburgh Castle lidz Castle Rock un ir Skotu jūdzi garš. Edinburga ir arī mājas Edinburgas festivālam, ko ik gadu apmeklē tūkstošiem cilvēku no visas pasaules.

Cenas

Mācības (cenas par 1 nedēļu)

Angļu valodas kurss "English World"
25 stundas grupā: 382 GBP
25 stundas grupā un 5 stundas individuālās nodarbības: 736 GBP

IELTS (minimums 2 nedēļas): 382 GBP / nedēļā
Cambridge Exam Preparation (10 nedēļu kurss): 3 320 GBP / par visu kursu

Individuālās nodarbības:
30 stundas: 2 208 GBP
25 stundas: 1 804 GBP
20 stundas: 1 472 GBP
15 stundas: 1 104 GBP

Dzīvošana
Ģimene (vienvietīga istaba, koplietojama vannasistaba) – 185 GBP / par 1 nedēļu
Ģimene (vienvietīga istaba ar privāto vannasistabu) - 290 GBP / par 1 nedēļu

Rezidence (minimālais vecums 18 gadi) – 325 GBP par 1 nedēļu

Transfērs (vienā virzienā)
Edinburgh Airport - 52 GBP



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012


















































































































































Regent 2015