Skolas apraksts

UCLAN ir vadošā un modernākā Ziemeļrietumu-Anglijas universitāte, kas atrodas internacionālās pilsētas Preston centrā. Tā dibināta 1992.gadā, bet tās pirmsākumi meklējami jau no 1828. gada.

Kopš tā laika augstskola ir kļuvusi par vienu no galvenajiem spēlētājiem universitāšu starpā gan mājās (Lielbritānijā), gan visā pasaulē. Tās biroji atrodas Ķīnā, Indijā, Pakistānā un vēl daudzās citās valstīs.


UCLan ir viena no lielākajām universitātēm Lielbritānijā ar studentu kopienu vairāk nekā 35000 studentu, kuri mācās kādā no 500 bakalaura vai 180 maģistra programmām - un tas vēl nav viss. UCLan's franšīzes programmas visā pasaulē iegūts aizvien jaunu starptautisku reputāciju un studenti to novērtē (studentu apmierinātība 83%).

Univeristātes attīstība globālā mērogā notiek ik minūti, katru dienu. Uclan ir mājvieta studentiem un no daudzām dažādām sociālām un etniskām grupām gan Lielbritānijā, gan ārpus tās. Vairāk nekā 100 tautību, 3000 draudzīgu universitātes darbinieku, kuri studentiem sniedz atbalstu, rada pārsteidzošu mācību vidi, veicina kontaktu veidošanu un draudzīgu atmosfēru.

Tādēļ vairāk nekā 2000 starptautisko studentu ik gadu izvēlās UCLan! Kāpēc gan Jums nepievienoties?


Programmas

Piesakies tūlīt !

Bakalaura un maģistra pogrammas: 
* Business and menegement (Bizness un menedžments)

* Law (Jurisprudence)

* Jouranlism (žurnālistika)

* Languages (valodas)

* Hospitality and Events management (Viesmīlība un pasākumu vadība)

* Fashion (Mode)

* Computing and engineering (Datorzinātnes un inženierija)

* Art and design (Māksla un dizains)

* Forensic Science (Kriminālistika)
* Sports management (Sporta menedžments).

Ir programmas, kurās apmācība sākas arī janvārī!
Universitāte piedāvā dažādas sagatavošanās programmas.

Dzīvošana

Universitātei ir iespēja nodrošināt studentus ar dzīvošanu savās studentu kopmītnēs vai studentu dzīvokļos. Par ēdināšu jādomā pašam studentam. Ir iespēja izvēlēties arī privātu izmitināšanu, kas būs netālu no universitātes. 

Ekskursijas un aktivitātes

Ir pieejamas stipendijas!

Cenas

Informācija par cenām tiks ievietota vēlāk!

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445