Skolas apraksts

Visi zina, ka basketbola lielvalsts ir Amerika, bet ne visi zina, ka basketbolu var lieliski apgūt arī Lielbritānijā.

Majerskafa koledža piedāvā savas telpas ikvienam basketbola entuziastam vecumā no 9 līdz 17 gadiem. Šeit varēsi uzlabot savas basketbolista prasmes pie Manchester Giants pieredzējušajiem treneriem. Nometnē tiek nodrošinātas arī kvalitatīvas angļu valodas mācības. Valodu stundas palīdzēs vieglāk un ātrāk saprast trenerus un terminoloģiju, kuru viņi izmantos treniņu laikā.

Skolēni tiks izmitināti koledžā, kas ir celta 19. gs. Šī ir vieta, kas lieliski piemērota sportiskiem un aktīviem cilvēkiem. Koledžā ir ne tikai Basketbola akadēmija, bet arī Golfa akadēmija, jāšanas programma, kā arī dažādu citu aktivitāšu nometnes. Tieši tādēļ šeit atradīsi gan 9 bedrīšu golfa, gan futbola un regbija laukumus. Arī sporta hallē iespējams nodarboties ar dažādiem sporta veidiem.

 


Programmas

Vecums: 9 -17 gadi
Angļu valoda: 15 stundas nedēļā
Basketbols: 12 stundas nedēļā

Angļu valodas nodarbības ir paredzētas tam, lai skolnieks pēc iespējas labāk un ātrāk apgūtu basketbola terminoloģiju. Skolēnus trenēs gan gramatikas, gan lasīšanas jomās, bet galvenais uzsvars būs uz runāšanas un klausīšanās attīstīšanu. Ierodoties, skolēni izpildīs angļu valodas testu, kas palīdzēs viņus sadalīt atbilstošās grupās. Tests būs arī pirms došanās prom, lai varētu novērtēt skolēnu progresu.

Basketbola nodarbībās tiks attīstītas visas sportistu iemaņas. Viņi trenēs savu dribla tehniku, bumbas mešanu grozā, komandas darbu. Visu mācību laiku notiks dažādas nelielas sacensības.

Dienas režīma piemērs:
Brokastis: 7.30 - 8.30
Rīta nodarbības: 9.00 - 12.30
Pusdienas: 12.30 -13.30
Treniņi: 14.00 - 17.30
Vakariņas: 17.45 - 19.00
Vakara aktivitātes: 20.00 - 22.00
Došanās gulēt: 22.30

Dzīvošana

Dzīvošanu nodrošina skolas rezidencēs, 3x ēdināšana.
Skolēni var izvēlēties dzīvot pa vienam (privāta vannasistaba) vai istabu dalīt ar vēl vienu nometnes iemītnieku.

Ekskursijas un aktivitātes

Nedēļā paredzēta viena pilna dienas ekskursija un viena pus dienas ekskursija. 2 nedēļu laikā vismaz viena no šīm ekskursijām būs saistīta ar basketbolu.

Koledža atrodas netālu no Mančesteras (72 km) un Liverpūles (96 km). Pilnās dienas ekskursijās būs iespēja apskatīt Londonu, Liverpūli, Kenterberiju vai Līdsu. Pus dienas ekskursija parasti sevī iekļauj Oksfordu, Vindzoru, Jorku vai Blekpūlu. Pus dienas ekskursijās var būs no rīta vai pēcpusdienās - atkarībā no stundu saraksta.

 

Cenas

Cenas norādītas GBP

2 nedēļas - no 1 515

Cenā iekļauts:
3x ēdināšana, 15 angļu valodas un 12 basketbola nodarbības, viena pilnas dienas ekskursija, viena pus dienas ekskursija, tests gan ierodoties, gan dodoties prom, sertifikāts mācību beigās, vakara izklaižu programma, studentu civiltiesiskā un ceļojumu apdrošināšana, administratīvie izdevumi.

Papildus:
Lidojums: Rīga - Mančestera vai Liverpūle - Rīga
Transfērs (abos virzienos): 240 GBP

 

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371) 29238012, info@izglitiba-arzemes.lv.


























































































































































































































































Ardmore 2016