Skolas apraksts

Jūs vienmēr esat sapņojis par mācībām Oksfordā vai Kembridžā? Tad pienācis laiks šo sapni piepildīt.

Īpašais piedāvājums tiem, kas vēlas mācīties Lielbritānijā tik pazīstamajās universitātēs (Oksfordas,  Kembridžas, London School of Economics, Imperial College London, University College London, Durham University), bet nezina ar ko lai sāk. Piesakieties sagatavošanās kursiem un piepildiet sapni.

Koledža studentiem piedāvā ieskatu plaša spektra kursos un lepojas ar saviem augsti kvalificētajiem pasniedzējiem. Topošos studentus iemācīs pareizi uzstāties intervijās, palīdzēs uzlabot valodas zināšanas, izvēlēties sev vispiemērotāko programmu, kā arī ļaus iepazīt šīs lieliskās universitātes.

Šeit būs jaunieši no visas pasaules, tāpēc varēsiet baudīt dažādo kultūru kokteili, iegūt draugus no visas pasaules, iepazīt citu tautu kultūras un tradīcijas, izbaudot patiesi multikulturālu vidi, kur visi ir vienādi, bet tajā pašā laikā - tik dažādi!


Programmas

Piesakies tūlīt !

Vecums: 15 - 18 gadi
Programmas ilgums: 2 vai 3 nedēļas


Sagatavošanās kurss Kembridžā mācībām Oksfordas un Kembridžas universitātēs 

            Oxbridge Preparation Program


2 nedēļas -  no 02.07.2018.

3 nedēļas - no 25.06.2018.

 

Kurss paredzēts tiem, kas nākotnē plāno iestāties Oksfordas vai Kembridžas vai kādā citā top universitātē Lielbritānijā. Kursa laikā uzlabosiet savas angļu valodas zināšanas, iemācīsieties pareizi rakstīt un noformēt studiju darbus, kā sagatavoties intervijai, iespējamo jautājumu un atbilžu izskatīšana. Salīdzināsiet un apmeklēsiet Oksfordas un Kembridžas Universitātes, lai saprastu kurā jūs vēlaties uzsākt mācības. Ja tomēr šaubīsieties, pasniedzēji ņemot vērā jūsu zināšanas un vēlmes, palīdzēs izvēlēties gan piemērotāko programmu, gan universitāti.


Pēcpusdienās aplūkosiet tādas tēmas kā bizness, arhitektūra, māksla. Programma ir izstrādāta, tā lai katru dienu jūs uzzinātu kaut ko jaunu, kas atvieglotu jūsu izvēli.


Sagatavošanās kurss Kenterberijā mācībām universitātē - medicīnas fakultātē 
 


2 nedēļas - no 2.07.2018.

 

Kurss paredzēts tiem, kas vēlas studēt medicīnu kādā no Lielbritānijas universitātēm, bet šaubās par savu zināšanu līmeni vai vēlas to paaugstināt.

Kurss dalās trīs svarīgās jomās: medicīniskās zināšanas; praktiskās iemaņas; sagatavošanās eksāmeniem BMAT/UKCAT. Mācības tiks papildinātas ar semināriem un praktiskajiem darbiem, kuru laikā varēsiet paši veikt dažādas pārbaudes, piemēram, noņemt asinis vai pārbaudīt redzi.

Pildīsiet testus un pēc tam klasē pārrunāsiet pareizās atbildes, tādā veidā sagatavosieties sekmīgai eksāmenu nokārtošanai.

 

Lielbritānijas medicīnas skolas viena no otras atšķiras, tāpēc, lai jums būtu vieglāk izvēlēties un uzrakstīt pieteikumu, analizēsiet populārāko skolu plusus un mīnusus.

 

Sagatavošanās kurss Kenterberijā mācībām universitātē - juridiskajā, biznesa un finanšu fakultātē 

2 nedēļas -no 23.07.2018.
3 nedēļas -no 02.07.2018.


Jūs nebaidāties no kritikas un vienmēr esat gatavs izpaust savu viedokli? Tas šis kurss ir kā radīts jums. Lai pieteiktos šim kursam jums jāpārzina angļu valoda un jāprot komunicēt. Kurss ļaus ieskatīties tiesību zinātņu studiju norisē un sagatavos iestāšanās eksāmeniem labākajās Lielbritānijas augstskolās.

 

Kurss ietver šādas tēmas: ievads angļu tiesību sistēmā, tiesību avoti, civiltiesiskie pārkāpumi, biznesa likumi, krimināltiesības, līgumtiesības.

 

Piesakoties piedāvātajiem kursiem, jūs saņemsiet T-kreklu, ID karti un piezīmjbloku ar skolas logo; sertifikātu par kursa beigšanu; mācību materiālus. Studentiem tiek nodrošināta interesanta sociālā programma.

Dzīvošana

Koledžai ir vairākas rezidences (kopmītnes)  Kenterberijā un Kembridžā ar atsevišķiem blokiem meitenēm un zēniem. Katrā rezidencē dzīvo koledžas darbinieki, kuri palīdz uzturēt kartību. Istabās dzīvo pa vienam vai diviem skolēniem. Katrā istabā ir duša, tualete un izlietne, internets, televizors ar video. Kopējā istaba ar televizoru un DVD, veļas mazgātava, virtuve, dzērienu automāts. 3x ēdināšana kafejnīcā. Dienās, kad skolēni dodas ekskursijās, viņiem pusdienas tiek iepakotas līdzi.  Ja ir vajadzīga speciāla uztura diēta, tad ziņojiet laicīgi, skola centīsies palīdzēt.

Ekskursijas un aktivitātes

Kembridža ir viena no skaistākajām Lielbritānijas pilsētām, pazīstama ar Kembridžas Universitāti un aristokrātisko atmosfēru. Tā ir mūsdienīga, dzīvespriecīga pilsēta ar brīnišķīgu arhitektūru, jautru studentiskus dzīvi, zaļiem dārziem un parkiem. Kembridžas pilsētas skaistums katru gadu pievilina 3,5 miljonus apmeklētāju.

Kembridžā Jums ir iespēja apmeklēt dažādus muzejus, mākslas galerijas un veikt ceļojumu pa upi apskatot vietējās nozīmīgās vietas. Kembridža ir lieliska vieta mācībām un atpūtai. Šeit vienmēr ir labi klimatiskie apstākļi. Brīvo laiku studenti pavada dažādās aktivitātēs, kafejnīcās, kinoteātros un teātros. Līdz Londonai var tikt 50 minūtēs ar komfortablu vilcienu vai autobusu.

 

Cenas

Cenas norādītas GBP

3 nedēļas -  no 3 500 GBP
2 nedēļas -  no 2 500 GBP

Cenā iekļauts: angļu valodas nodarbības, mācību materiāli, dzīvošana kopmītnēs, 2x ēdināšana, aktivitāšu un kultūras programma.

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012













































































































































































































CATS 2015