Skolas apraksts

Īstborna ir lieliska vieta, kur pavadīt vasaras brīvlaiku, uzlabot angļu valodas zināšanas un iegūt draugus no visas pasaules. Pilsēta atrodas pie jūras. Šeit atradīsi skaistas pludmales, klinšaini stāvkrastus un modernus parkus. Tā ir ļoti sakopta, viesmīlīga, saulaina un droša vieta dzīvošanai.

Skola atrodas tikai 15 minūšu gājienā no pilsētas centra, kur atrodami dažādi kinoteātri, kafejnīcas, iepirkšanās centri, mākslas galerijas, sporta laukumi un viss nepieciešamais labai atpūtai. Pilsētā izbūvētas ļoti ērtas transporta līnijas, kas savieno Īstbornu ar Londonu un Braitonu.

Akreditētas angļu valodas nodarbības notiek Īstbornas valodas skolā, nelielās grupās no rītiem un pēcpusdienās.

S
kolas telpās ir daudz un dažādas izklaides iespējas. Šeit ir peldbaseins, dažādi sporta laukumi, tenisa korti, lielā lekciju telpa, kur notiek lielāki pasākumi, kā arī daudzas, modernas klases telpas, kur jaunieši ikdienā apgūst angļu valodu.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Vecums: 9 - 17 gadi
Ilgums: sākot no 2 nedēļām

Teniss + angļu valoda
Angļu valoda - 15 stundas nedēļā
Teniss - 12 tenisa treniņi nedēļā

Šī programma domāta jauniešiem vecumā no 9 - 17 gadiem. Angļu valodas stundas rītos, tenisa treniņi pēcpusdienā, bet vakaros un brīvdienās dažādas skolas piedāvātas aktivitātes un ekskursijas.

Pirmajā nometnes dienā tiek kārtots angļu valodas tests, pēc kura rezultātiem studenti tiek iedalīti dažādās līmeņa grupās.

Visos līmeņos tiek attīsta klausīšanās, lasīšanas un komunikācijas spēja, rakstīšana, kā arī papildināts vārdu krājums. Angļu valodas apmācība notiek nelielās grupās, kuras apmāca augsti kvalificēti pasniedzēji. Nodarbību saturā ir iekļauti gan grupu uzdevumi un projekti, kas ļauj iepazīties, izzināt un sadraudzēties ar studentiem no visas pasaules, gan individuāli veicami uzdevumi.

Papildus angļu valodas nodarbībām, tenisisti apgūs jaunas prasmes vai pilnveido jau esošās. Viņi tiek trenēti gan savas spēles, gan laukuma kontrolēšanā. Katru dienu skolēniem būs 3 stundu treniņi, kurus viņi nobeigs ar spēli, lai praktiski pielietotu nodarbībā apgūto. Katram sportistam tiek pielāgoti tieši viņam nepieciešamie uzdevumi, lai viņi vattīstītu tās prasmes, kuras nav vēl tik augstā līmenī, kā būtu nepieciešams.

Dzīvošana

Nometnes dalībnieki dzīvo rūpīgi atlasītās un uzticamās angļu viesģimenēs. Dzīvošana angļu ģimenē nodrošina studentiem mājīgu atmosfēru un dod iespēju praktizēt angļu valodu reālās ikdienas situācijās.

Ir pieejama arī iespēja dzīvot skolas rezidencē, kas atrodas Braitonas universitātes kopmītnēs. katram skolēnam ir sava istaba ar privāto vannas istabu. Katrā istabā ir skapis un rakstāmgalds ar krēslu, gulta.

Ekskursijas un aktivitātes

Brīvdienās un darba dienās pēc angļu valodas nodarbībām, skola nometnes dalībniekiem piedāvā dažādas ekskursijas un aktivitātes, kā basketbols, peldēšana, dejošana, filmu vakari, pārgājieni, talantu konkursu vakari, sporta sacīkstes un citas aktivitātes. Katru nedēļu ieplānota viena pilnas dienas ekskursija uz kādu no tuvajām lielpilsētām - Londona, Braitona vai Kenterberija un viens pus dienas izbraukums ārpus Īstbornas.

 

Cenas

Angļu valoda + teniss
2 nedēļas - no 1 484 GBP (ar dzīvošanu viesģimenē)
2 nedēļas - no 1 654 GBP (ar dzīvošanu skolas rezidencē)

Cenā iekļauts:
Reģistrācijas maksa skolai
15 angļu valodas stundas nedēļā (+ 12 tenisa nodarbības nedēļā tenisa programmā)
Dzīvošana ģimenē ar 3x ēdināšanu (brokastis, pusdienas sagatavotas līdzņemšanai un vakariņas)

P
ilnas dienas un pus dienas ekskursijas katru nedēļu
Sporta, vakaru un brīvā laika aktivitātes katru dienu
Zināšanu pārbaudes tests uzsākot un beidzot mācības; mācību grāmata, nepieciešamie mācību materiāli
Sertifikāts par kursa pabeigšanu

Papildus: avio biļete Rīga-Londona-Rīga, transfērs (240 GBP), veselības un civiltiesiskā apdrošināšana, administratīvās izmaksas.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371) 
29238012, info@izglitiba-arzemes.lv.

































































































































































































































































































































































































































































































































































































Ardmore 2016