Skolas apraksts

International Travel College of New Zealand atrodas Jaunzēlandes lielākās pilsētas Oklendas pašā centrā. Tā ir vien no vadošajām Tūrisma un Aviācijas koledžām Jaunzēlandē, kas ieguvusi vairākas New Zealand Tourism Awards apbalvojumus. Skola saviem studentiem garantē darba vietas piemeklēšanu pēc mācību beigām - katru gadu absolventi sāk strādāt dažādās aviokompānijās, lidostās, viesnīcās kā arī ceļošanas un tūrisma aģentūrās. Skola ir akreditēta un darbojas ciešā sadarbībā ar International Air Transport Association, CabinCrew Direct un Cruiseship Diploma Direct. Mācības koledžā notiek divos galvenajos kempusos kā arī Airport Training centrā. International Travel College piedāvā dažādus mācību kursus, sākot ar Sertifikāta programmām līdz pat divu gadu ilgiem Diploma kursiem.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Diploma in Tourism & Travel Management (level 5) – 48 nedēļas
Diploma in International Tourism & Travel Management (level 5) - 96 nedēļas
Diploma in Advanced Travel & Tourism Management (level 6) – 96 nedēļas
Certificate in Aviation (level 3) – 24 nedēļas
Certificate in Travel & Tourism (level 3) – 24 nedēļas
Certificate in International Travel & Tourism (level 4) – 24 nedēļas

Dzīvošana

Skolai nav pašai savas kompītnes vai dzīvokļu apartamenti, bet tā ir gatava jums ieteikt un palīdzēt atrast labākās dzīvošanas iespējas, kas atbildtu jūsu vēlmēm un iepsējām. Skola atrodas pašā Oklendas centrā, tādēļ dzīvesvietu atrast nebūs grūti; šeit ir neskaitāmi hosteļi, izīrējamas istabas, dzīvokļi, iespējas dzīvot vies ģimenēs, kā arī neskaitāmas studentu kopmītnes.

Ekskursijas un aktivitātes

Katru mēnesi skola rīko dažādas ekskursija un izbraucienus saviem studentiem.

Cenas

Two year Diploma programmes - $20,750 NZD (total for 2 years)
One year Diploma program - $14,250 NZD

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445