Skolas apraksts

Mācieties itāļu valodu Milānā - Itālijas stila un modes galvaspilsētā! Tā ir arī kultūras, dizaina un tehnoloģiju pilsēta.

No 1990. gada skola aicina apgūt itāļu valodu efektīvā un kvalitatīvā veidā ar pieredzējušiem pasniedzējiem, kuri vienmēr ir entuziasma pilni, lai sniegtu savas zināšanas studentiem. Pieaugušo skolas atrodas Florencē un Milānā. Vasaras programma jauniešiem - Lignano.

Skola atrodas pilsētas centrā, labi zināmā rajonā - Corso Buenos Aires. Skolā mācās studenti no vairāk kā 50 dažādām valstīm, kurus interesē mode, dizains, mūzika un bizness.Tā ir iespēja mācīties valodu studijām, biznesam vai vienkārši savam priekam!

Skola izvietota skaistā jūgendstila ēkā. Tai ir neliels dārziņš, studentu atpūtas telpa, 18 komfortablas un labi aprīkotas klases, brīvi pieejams internets un Wi-Fi.

 

 


Programmas

Piesakies tūlīt !

Minimālais vecums: 18
Viena mācību stunda: 45 min.
Maksimālais cilvēku skaits grupā: 12

Standarta kurss (20 stundas nedēļā) - palīdz attīstīt katra studenta pārliecību par savām spējām. Tiek stiprinātas visas 4 prasmes: lasīšana, runāšana, rakstīšana un gramatika. Katru dienu ir 4 nodarbības - gan no rīta, gan pēcpusdienā (katra 45 min. gara).

Intensīvais kurss (30 stundas nedēļā) - kurss paredzēts ļoti motivētiems studentiem, kuriem itāļu valoda ir jāapgūst ātri un labā līmenī (piemēram, lai iestātos universitātē). Rīta lekcijās tiks apskatītas vispārīgas tēmas par valodu, bet pēcpusdienas nodarbībās liels uzsvars tiks likts uz sarunvalodas attīstīšanu un vārdu krājuma paplašināšanu. Šajās nodarbībās studenti arī vairāk iepazīs itāļu kultūru. No pirmdienas līdz piektdienai, ir 6 nodarbības dienā (4 no rīta un 2 pēcpusdienā).

Super intensīvais (20 stundas grupā + 10 individuālās stundas nedēļā) - dienā ir 6 nodarbības - 4 no rīta, grupā, kur tiks attīstītas lasīšanas, rakstīšanas un klausīšanās prasmes, kā arī uzlabota gramatika, bet pēcpusdienā būs 2 nodarbības, kuru laikā katrs students strādā ar pasniedzēju individuāli. Tieši individuālās nodarbības palīdzēs ātrāk paplašināt vārdu krājumu un sarunvalodas prasmes.

Individuālās stundas (20, 30 vai 40 stundas nedēļā) - lielisks kurss dažādu nozaru profesionāļiem un vadītājiem. Šeit katrs varēs individuāli ar pasniedzēju pārrunāt tēmas, kas katram ir svarīgas un papildināt savas valodu prasmes konkrētā nozarē. Dienā ir 4/6/8 nodarbības dienā. Uzsākt mācības var jebkurā pirmdienā.

Sagatavošanās kurss mācībām mākslas un modes skolā (20 stundas nedēļā, 6 nedēļu kurss) - kursa laikā students iegūs nepieciešamo vārdu krājumu un terminoloģiju, lai varētu startēt dizaina un modes skolās Itālijā. Studenti arī tiks iepazīstināti ar šīs industrijas vēsturi un šī brīža aktualitātēm.

Sagatavošanās kurss mācībām universitātē (30 stundas nedēlā, 9 nedēļas) - kursa laikā studentiem būs jāapgūst dažādi priekšmeti, kurus nepieciešams zināt, lai izturētu iestājpārbaudījumus universitātē.

Dzīvošana

Ģimene - 2x ēdināšana.

Lai dzīvotu dzīvoklī vai studentu viesnīcā, studentam jābū vismaz 18 gadus vecam.
Dzīvoklis - ir iespējams to īrēt vienam vai kopā ar citiem studentiem. ēdināšana jānodrošina pašiem.
Viesnīca - ēdināšana jānodrošina pašam.

Ekskursijas un aktivitātes

Milānā dzīves temps ir ātrāks salīdzinot ar citām Itālijas pilsētām. Tā ir Itālijas stila galvaspilsēta ar skaistiem bulvāriem un graciozu arhitektūru.

Tajā dzīvo aptuveni 2 miljoni iedzīvotāju, tā ir arī ekonomikas, finansu un banku galvaspilsēta, tai pat laikā tā valdzina ar savu kultūru, mākslu un modi.

Milāna ir bijusi iedvesmas pilsēta slaveniem māksliniekiem, rakstniekiem, dizaineriem, zinātniekiem. Milāna ir bagātākā un unikālākā Eiropas pilsēta prestižu muzeju piedāvājumos mākslas, kultūras, vēstures, zinātnes cienītājiem ar unikālām izstādēm un ekspozīcijām.

Cenas

 

Kursa nosaukums

Mācību ilgums nedēļās

Cena no..., EUR

Standarta kurss

2

 

390

Intensīvais kurss

2

600

Super Intensīvais

2

1 320

Sagatavošanās kurss mācībām Itālijas universitātēs

9
2 500

Sagatavošanās kurss mācībām universitātē (Fashion & Design)

4

880


Reģistrācijas maksa: 80 EUR
Transfērs: no Milano Malpensa lidostas 125 EUR, no Milano Linate lidostas 70 EUR vienā virzienā.

Dzīvošana, cena 2 nedēļām:
Dzīvošana ģimenē, 2x ēdināšana, vienvietīga istaba - no 540 EUR

Dzīvoklis, kopā ar citiem studentiem,vienvietīga istaba, bez ēdināšanas - no 340 EUR
Dzīvoklis kopā ar citiem studentiem, divvietīga istaba, bez ēdināšanas - no 240 EUR

Dzīvoklis bez ēdināšanas - sākot no 11 00 EUR par 4 nedēļām
Viesnīca - 1-vietīga istaba no 390 EUR, divvietīga istaba no 335 EUR (2 nedēļas)


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

































































































































Linguaviva, 2016