Skolas apraksts

Dizaina skola Itālijā un Spānijā!

Šī dizaina skola domāta visiem radoši domājošiem cilvēkiem, kuri sapņo par karjeru modes un dizaina sfērā, kā arī jaunajiem speciālistiem kvalifikācijas celšanas nolūkos piedāvājam – unikālus kursus Itālijā angļu valodā.
 


Šis ir vienīgais dizaina un modes skolu tīkls Eiropā (9 skolas 6 pilsētās), kas piedāvā plašāku modes un dizaina kursu izvēli. Šī ir vienīgā itāliešu skola, kurā ir iespējams apgūt trīsgadīgu bakalaura programmu angļu valodā (arī itāliešu un spāņu valodā). Īpaši vēlamies izcelt intensīvo viena gada programmu, pēc kuras students var tikt ieskaitīts bakalaura programmas otrajā kursā. Savukārt otrā un trešā kursa modes, dizaina, arhitektūras un līdzīgu nozaru studentiem iesakām vasaras kursus, kuros āetru nedēļu laikā ir iespējams padziļināt savas zināšanas un iegūt jaunus iespaidus. 


Programmas

Bakalaura programmas (mācības sākas oktobrī)
3 gadu laikā var iegūt bakalaura grādu tādās profesijās kā:

Modes dizaineris
Šajā kursā, topoši modes dizaineri apgūst visas nepieciešamās iemaņas, lai varētu radīt tērpu modeļus, modes skates un vadīt modes industrijā esošus uzņēmumus.

Stilists
Modes stilists ir profesija, kas mūsdienās ir ļoti pieprasīta. Šeit jaunajiem speciālistiem jāspēj ne tikai veikt izpētes darbus un saprast modes un sociālo notikumu savstarpējās sakarības, bet jāizprot arī modes sistēma, kultūras un vēstures ietekme uz sabiedrību, kā arī jāspēj interpretēt trendus tā, lai radītu tikai sevi raksturojošus koptēlus un ar modes palīdzību apkārtējiem pastāstītu par sevi un savu redzējumu.

Rotaslietu dizains
Rotaslietu dizainerim jāspēj interpretēt jaunākās tendences un stila nianses, kā arī jāizport cilvēku vēlmes, lai radītu aksesuārus, kas ir skaisti, funkcionāli, kā arī mākslinieciski un parādītu katra individuālā dizainera prasmes.

Modes komunikācija
Šis kurss
dod iespēju iegūt labas komunikāciju spējas tieši modes jomā. Pēc tam ir iespēja strādāt gan kā stilistam, gan kā modes PR personai, gan mārketinga vai uzņēmuma vadītājam firmā, kas saistīta ar modi.

Modes mārketings
Šis kurss piemērots tiem, kuriem ir ļoti laba izpratne par modi un pašiem ir lieliska stila izjūta, kas palīdzēs komunicēt un piedāvāt sabiedrībai tieši to, pēc kā viņi kāro.

Semestra programmas (15 nedēļas)
Modes dizains „Radošā kolekcija" - mācības sākas septembrī. Mācību laikā tiek apskatītas tādas lietas kā metodoloģija, lai izveidotu kolekciju, dažādas ekspresijas veidi, radošās domāšanas attīstīšana, zināšanas par pareizu audumu un piegriezumu izvēli, kā arī šūšanu utt.

Modes dizains „Kolekcijas veidošana" - mācības sākas februārī. Šis semestris padziļinās jebkura modes mīļa zināšanas par dažādiem trendiem un to kādā veidā tie tiek veidoti. Mācību laikā tiks attīstītas analītiskā un kritiskā domāšana.

1 gada programma (30 nedēļas)
Modes dizains
- mācības sākas februārī. Šī programma apvieno sevī divas semestru programmas „Radošās kolekcijas" un „Kolekcijas veidošana" nodarbības.

Vasaras kursi
Visi mācību kursi ir 4 nedēļas gari.
Sākuma datums: 30.06.
Nevienā no tiem priekšzināšanas nav nepieciešamas, bet tiek novērtēta informētība par modes tendencēm un aktualitātēm. Priekšzināšanas fotografēšanā, grafiskajā dizainā un zīmēšanās tiek novērtētas.

Modes dizains
- Mācību laikā tiks apskatīta modes vēsture, kolekciju veidošanas teorija, zīmēšana un rakstu veidošana, šūšana, tehnoloģijas un materiālmācība.

Stilists
- Priekšmeti, kurus apgūst mācību laikā ir modes vēsture, modes tendences, stilista darbs, gatavošanās foto sesijām, modes fotogrāfijas vēsture.

Modes mārketings
- Mācību laikā tiek apgūts modes mārketings, mārketinga pasākumu plānošana, zīmolu menedžments, digitālo mediju mārketings, scenāriji un plānošana, modes jaunumi, komunikācija un reklāma, pārdošanas tehnika un kanāli.

Pēc visu kursa beigšanas iegūsiet sertifikātu, kas ļaus jums strādāt modes un skaistumkopšanas industrijā, kā apģērbu dizainerim, apģērba un stila konsultantam. Bakalaura programmu nobeigumā Jūs iegūsiet bakalaura grādu izvēlētajā profesijā.

Dzīvošana

Dzīvošana kopmītnēs, dzīvoklī.

Ekskursijas un aktivitātes

IED Milan IED Milan Students IED Milan Fashion

Cenas

Cenas uzradīts EUR

Bakalaura programmas: no 11 000 līdz 17 500 EUR
Vasaras kursi: 3 000 EUR
Semestra programmas: 7 000 EUR
Gada programma: 15 000 EUR

Dzīvošana - no 700 EUR/mēnesī


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445





































































































































































































































































































































































































































































































IED Milano 2016