Skolas apraksts

Angļu valodas skola atrodas skaistā ēkā, tieši O'Connell ielas galā. Šeit ir plašas un gaišas mācību telpas, visur pieejams bezvadu internets, projektori, skolai ir sava bibliotēka, studentu atpūtas telpa ar galda hokeju, kā arī uzkodu aparāti un kafejnīca.

Turpat, O'Connell ielā ir atrodami dažādi veikali, kinoteātris, kafejnīcas un, aizejamā attālumā, ir arī rosīgās Dame un Grafton ielas.

Skolā ir 26 plašas mācību telpas. Šeit pastāv uzskats, ka angļu valoda nav tikai gramatikas apgūšana. Tas ir process, kas ļauj iemācīties labāk un vieglāk komunicēt ar apkārtējiem un izbaudīt visu, ko sniedz kādas valodas zināšanas. Mācības šeit ir ļoti dinamiskas un jautras, izmantojot jaunāko tehniku un paļaujoties uz profesionāliem pasniedzējiem.

Skola ir ACELS akreditēta un ir MEI dalībniece
.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Minimālais studentu vecums: 16 gadi
Vienā grupā ir maksimums 15 cilvēki (vidēji: 12)

Angļu valodas kurss: 15 stundas nedēļā
Šajā kursā, student apgūs visas valodu pamatprasmes - lasīšanu, rakstīšanu, runāšanu un klausīšanos. Papildus, protams, tiks papildinātas gramatikas zināšanas un vārdu krājums. Mācību tēmas ir pietuvinātas ikdienas situācijām un dzīvei. Studentiem ir iespēja mācīties no rītiem vai pēcpusdienās.
Mācības rītos ir no 9:45 līdz 13:00 un pēcpusdienās no 14:30 līdz 17:45 (mācības pēcpusdienās ir lētākas).
Šis kurss ir lieliski piemērots tiem, kuri vēlas papildināt valodas apguvi ar Dublinas iepazīšanu.

Angļu valodas kurss: 20 stundas nedēļā
Šis ir skolas populārākais kurss, jo dod iespēju apvienot standarta angļu valodas stundas ar kādu no specializētajiem valodu kursiem. 15 stundas nedēļā, student apgūst visas valodas pamatprasmes, bet 5 stundas nedēļā izvēlas kādu no iespējamajām jomām, kurās vēlas padziļināt savas valodu zināšanas. Iespējams izvēlēties no šādiem papildus kursiem: 'international communication', 'working in English', 'living in Ireland' vai 'writing skills'. Šajās nodarbībās studenti daudz debatē par konkrētām tēmām, strādā grupās un gatavo prezentācijas.
Mācīties iespējams gan no rītiem (9:45 - 14:20) vai pēcpusdienās (13:20 - 17:45).
Šis ir lielisks kurss visiem tiem, kuriem ir nepieciešama runas prasmju uzlabošana.

Angļu valodas kurss: 30 stundas nedēļā
Intensīvais angļu valodas kurss. Studenti mācās valodu gan no rītiem gan pēcpusdienās, paspējot apskatīt daudzus un dažādus tematus. Šis kurss paredzēts tiem, kuri vēlas iespējami īsākā laikā iegūt pēc iespējas vairāk no valodu mācībām.
Mācības notiek no plkst. 9:45 līdz 13:00, tad studentiem ir pusdienu pārtraukums un mācības atsākas no plkst. 14:30 līdz 17:45.

Biznesa angļu valodas kurss: 20 stundas nedēļā
Minimālais studentu vecums: 18 gadi. Studenta valodu līmenim jābūt vismaz Intermediate.
Biznesa angļu valodas kurss paredzēts tiem, kuri vēlas, papildus standarta angļu valodas apgūšanai, papildināt savas angļu valodas zināšanas biznesa jomā. Mācību laikā studenti apgūst tādas tēmas kā: telefona zvanu veikšana, mārketings, prezentāciju prasmes, biznesa saziņa (gan e-pastu, gan vēstuļu rakstīšana), investēšanas un novērtēšanas prasmes, kā arī vienošanās biznesa tikšanās laikā.
Mācības ir sadalītas starp 15 stundu darbu grupā un 5 stundu mācībām ar tieši biznesa angļu valodu.
Mācības no 9:45 līdz 13:00 no pirmdienas līdz piektdienai.

Dzīvošana

Centra rezidence
Studenti var dzīvot skolas rezidencē, kas atrodas aptuveni 15 minūšu pastaigas attālumā no skolas. Rezidencē ir vairāki dzīvokļi, kur katrā dzīvoklī ir 4 vienvietīgas istabas. Katrai istabai ir sava vannasistaba, kopīga virtuve un atpūtas telpa. Rezidencē ir veļas mašīna un veļas žāvētājs, kuri ir pieejama par papildus samaksu (veļas mazgāšana: 3 EUR / 1x; veļas žāvētājs: 2 EUR / 1x).

Budžeta rezidence
Lētāka dzīvošanas opcijā kā centra rezidence. Dzīvošana tiek nodrošināta hosteļa tipa mītnē. Istabā dzīvo 4 - 8 cilvēki. Arī vannasistaba tiek dalīta starp 4 līdz 8 cilvēkiem. Mītnesvieta atrodas aptuveni 10 minūšu gājiena attālumā. Studentiem tiek nodrošinātas brokastis un ir brīva pieeja virtuvei un veļas mašīnai. Par veļas mazgāšanu un žāvēšanu ir jāmaksā 5 EUR / 1x. Papildus samaksa ir arī par internetu.
Dzīvošanas cenas sākot no 125 EUR / nedēļā.

Dzīvoklis
Lielisks veids kā apgūt angļu valodu ir, dzīvojot kopā ar vietējiem iedzīvotājiem. Šie dzīvokļi piedāvā ērtus dzīvošanas apstākļus, un katram studentam ir pieejama virtuve, veļas mazgāšana un citas, dzīvoklī esošās lietas. Dzīvokļi atrodas aptuveni 20 - 30 minūšu pastaigas attālumā no skolas. Students dzīvo vienvietīgā istabā. Divvietīgas istabas pieejamas tiem, kuri ierodas skolā divatā.
Cenas, sākot no 145 EUR / nedēļā.

Viesģimene
Arī šis ir lielisks veids kā apgūt valodu, dzīvojot kopā ar īru ģimeni. Šeit katrs jutīsies kā mājās. Ģimenes tiek uzmanīgi izvēlētas un bieži pārbaudītas, lai nodrošinātu studentiem labākos dzīvošanas apstākļus. Studenti dzīvo vienvietīgās istabās un viņiem tiek nodrošināta ēdināšana 2x dienā - brokastis un vakariņas. Ja ierodaties skolā divatā, tad divi cilvēki var dzīvot vienā istabā. Viesģimenes atrodas visdažādākajās Dublinas vietās un var atrasties pat 45 - 60 minūšu brauciena attālumā no skolas.
Cenas sākot no 165 EUR / nedēļā.

NB!!! Vēlākā ierašanās jebkurā no dzīvesvietām ir plkst. 22:00 (sestdienā vai svētdienā). Ja ierodaties vēlāk, tad studentam ir jānoorganizē palikšana pirmajā naktī kādā citā vietā (piem. viesnīcā). Došanās prom ir sestdienā.

Ekskursijas un aktivitātes

Skola lepojas ar savu plašo sociālās programmas klāstu. Katru vakaru jaunieši var sanākt kopā un iepazīt pilsētu un valsti, kurā uzturas.

Dublinā var atrast visu. Tajā lieliski sadzīvo viduslaiku arhitektūra ar mūsdienu ēkām. Tā ir pilna vēstures, lieliskām literārajām tradīcijām, kā arī modernās dzīves priekiem - iepirkšanos un modernās kultūras baudīšanu. Un, protams, kur gan bez pabiem Īrijā?! Lai arī kas Tevi saistītu - sports, vēsture, māksla, literatūra vai arī Tu vēlies doties vēsturiskā pastaigā pa vikingu takām vai apmeklēt zoo dārzu - tas viss ir iespējams Dublinā.

Ja pavadi Dublinā nedaudz ilgāku laiku, noteikti izmanto iespēju arī doties kādā no tūrēm, kas izved ārpus pilsētas, lai apskatītu apbrīnojami skaisto Īrijas dabu!

Cenas

Reģistrācijas maksa: 25 EUR
Mācību materiāli: 25 EUR

Cena par 1 nedēļu
Angļu valoda
15 stundas nedēļā: 150 EUR (no rītiem); 115 EUR (pēcpusdienā)
20 stundas nedēļā: 190 EUR (no rītiem); 165 EUR (pēcpusdienās)
30 stundas nedēļā: 235 EUR

Biznesa angļu valoda (20 stundas nedēļā): 330 EUR

DZĪVOŠANA
Reģistrācijas maksa dzīvošanai: 65 EUR

Centra rezidence: 210 EUR / nedēļā
Budžeta rezidence: 125 EUR / nedēļā
Dzīvoklis: 185 EUR / nedēļā
Viesģimene: 195 EUR / nedēļā

Transfērs (vienā virzienā): 80 EUR


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371) 67844445, info@izglitiba-arzemes.lv.
























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Delfin 2015