Skolas apraksts

Laipni lūdzam Francijas Rivjērā – Nicā! Franču valodas skola  piedāvā mācīties no aprīļa līdz novembrim, tāpēc tev ir vienreizēja iespēja atpūsties ne tikai vasarā, bet arī pavasarī un rudenī. Iesakām izvēlēties dzīvošanu kopmītnēs vienvietīgā istabā, tās izvietotas skolas ēkā un atrodas tikai 200 metru attālumā no pludmales. Tas ir ļoti ērti un ļaus tev ietaupīt laiku. Turpat notiek arī mācības, turklāt vasarā no skolas līdz centram kursē bezmaksas autobuss.


Programmas

Piesakies tūlīt !


Vecums: 8  - 12 gadi
Valodu nodarbības: 20 nodarbības nedēļā

20 nodarbības ir 15 astronomiskās stundas, kuras jaunieši, neatkarīgi no sava valodu līmeņa, pavada mācoties franču valodu. Nodarbību laikā tiek strādāts pie visiem valodu aspektiem - klausīšanās, lasīšanas, runāšanas, gramatikas un rakstības. Visas nodarbības tiek veidotas, ņemot vērā jauniešu vecumu, tādēļ nodarbības ir jautras un bieži vien liek bērniem aizmirst, ka viņi mācās, jo daudz viņi apgūst caur spēlēm un interesantām nodarbēm. Vienā grupā ir maksimums 15 cilvēki.


Vecums: 13 - 17 gadi
Valodu nodarbības: 20 vai 28 nodarbības (21 stunda) nedēļā


Skola piedāvā trīs vasaras nometnes jauniešiem vecumā no 13 līdz 17 gadiem:

Vasaras nometne atrodas ļoti klusā rajonā, 15 min. gājiena attālumā no pludmales un 20 min. gājiena attālumā no pilsētas centra. Skolai ir sava kafejnīca un sporta laukums. Jauniešiem nebūs jāpamet skolas teritorija, lai atrastu sev interesantas nodarbes.
Studenti dzīvo 3 vai 4 vietīgās istabās, kopmītnēs. Daudzu istabu logi ir ar skatu uz jūru. Katrā no tām ir vannas istaba ar izlietni, dušu un tualeti. Ēdināšana 3 reizes dienā.
Skola nodrošina 24 h stundu uzraudzību.
Katru pēcpusdienu un vakaru tiek rīkotas dažādas aktivitātes.
Pozitīvais šai nometnei – 100 m no skolas ir peldbaseins.



Jaunieši dzīvo 300 m no pludmales. Mācības notiek blakus esošajā koledžā.
Studenti dzīvo vienvietīgās istabās, tajās atrodas izlietne un duša. Tualete ir kopīga, katrā stāvā. Ēdināšana 3x dienā.
Skola nodrošina 24 h uzraudzību.
Katru pēcpusdienu un vakaru tiek rīkotas dažādas aktivitātes.
Pozitīvai šai nometnei – tā atrodas ļoti tuvu pludmalei.

Arī šeit katru vakaru tiek rīkotas aktivitātes. Šeit skolēni dzīvo pa diviem vienā istabā. Ēdināšana tiek nodrošināta 3x dienā. Teritorijā ir gan kafeinīca, gan sporta centrs un arī video stūrītis.

Aktivitāšu programmas piemērs:

Dzīvošana

Bērni vecumā no 8 līdz 12 gadiem, dzīvo vidusskolas kopmītnēs, kuras tika izrenovētas 2011. gadā. Šobrīd šī ēka ir viena no skaistākajām Francijas Rivjērā. No kopmītnē, pludmale ir aizejamā attālumā, tāpat arī pilsētas centrs ir viegli sasniedzams. Bērni dzīvo divvietīgās istabās ar 3x ēdināšanu dienā. Uz 2 istabām ir 1 kopīga vannasistaba.

Parc Imperial
Jaunieši, vecumā no 13 līdz 17 gadiem, dzīvo dažādās rezidencēs, atkarībā no izvēlētās programmas.:
"Parc Imperial" programmā studenti dzīvo 3 vai 4 vietīgās istabās, kopmītnēs. Daudzu istabu logi ir ar skatu uz jūru. Katrā no tām ir vannas istaba ar izlietni, dušu un tualeti. Ēdināšana 3 reizes dienā. Jauniešiem, par papildus samaksu ir iespējams izvēlēties dzīvot arī viesģimenē.
"Les Collinettes" programmā studenti dzīvo vienvietīgās istabās, tajās atrodas izlietne un duša. Tualete ir kopīga, katrā stāvā. Ēdināšana 3x dienā.

"Estiennes D'Orves" programmā jaunieši dzīvo divvietīgās vai trīsvietīgās istabās, ēdināšana tiek nodrošināta 3x dienā.

Visiem jauniešiem brokastīs tiek pasniegts kāds siltais dzēriens, augļi, jogurts, augļu sula, maize, sviests un ievārījums. Pusdienas, no pirmdienas līdz piektdienai tiek ieturētas skolas ēdnīcā, kur var izvēlēties starp gaļas vai zivs ēdienu, salātiem, dažādiem dārzeņiem, sieru un saldajā ir kāds deserts vai augļi. Pusdienas sestdienās un svētdienās tiek iepakotas jauniešiem līdzi, kad viņi dodas ekskursijās. Vakariņas no pirmdienas līdz svētdienai tiek ieturētas ēdnīcā. Jauniešiem arī ir izvēle starp gaļas vai zivs ēdienu, dažādiem dārzeņiem, sieru, kā arī ir iespējams ēst desertu vai augļus.

Ekskursijas un aktivitātes

Plaša sporta pasākumu programma. Ja vēlies savas brīvdienas padarīt vēl aizraujošākas, izvēlies papildus niršanas, burāšanas, futbola vai tenisa nodarbības!

Cenas

Cenas

Kurss jauniešiem no 8 - 12 gadiem (20  stundas nedēļā) - no 760 EUR / nedēļā

Kurss jauniešiem no 13 - 17 gadiem (20  stundas nedēļā) - 
 no  760 EUR / nedēļā

Kurss jauniešiem no 13 - 17 gadiem (26 stundas nedēļā) –  no  833 EUR / nedēļā


Reģistrācijas maksa – 60 EUR


Izvēloties  programmu, ir iespējams dzīvot viesģimenē, vienvietīgā istabā par papildu samaksu: 117 EUR/nedēļā.

Cenā iekļauts: 20 vai 26 franču valodas stundas nedēļā, ekskursijas, 3-x ēdināšana, transfērs (sestdienā, svētdienā), dzīvošana.

Pieejamas arī sekojošas programmas par papildus samaksu:
Niršana (5 pēcpusdienas) – 300 EUR / nedēļā
Теniss (15 stundas nedēļā) - 300 EUR / nedēļā


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: iinfo@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012



















































































































































































































































































Azurlingua 2015