Skolas apraksts

Vecums: 15 – 18 gadi ierašanās brīdī Francijā
Mācību ilgums: viens akadēmiskais gads vai semestris
Skolas tips: privātskola
Atrašanās vieta: Parīze
Dzīvošana: ģimene vai kopmītnes

Skola atrodas nelielā pilsētiņā 30 km attālumā no Parīzes centra. Tā ir izvietota pilī, kur ir plašas klases, datorklases un tās aprīkota ar mūsdienu tehniku, studentiem ir pieejama atpūtas istaba, kafejnīca. Skolēniem pieejama arī zaļā zona, audiovizuālā istaba ar LCD projektoru un DVD atskaņotāju. Mākslas un grāmatu mīļiem pieejama moderna bibliotēka, teātra un mūziskas istaba. Sportisti var pavadīt savu brīvo laiku sporta klubā vai  laukumos (basketbolam, rokasbumbai, tenisam). Gan nodarbības, gan ārpus stundu aktivitātes ir veidotas tā, lai iepazīstinātu studentus ar vietējo kultūru un tradīcijām. Skola atrodas tikai 35 minūšu brauciena ar sabiedrisko transportu, attālumā no Parīzes, stacija no skolas atrodas tikai 500 m attālumā.

Skola dod iespēju iepazīt Franciju un tās kultūru mācoties pēc amerikāņu sistēmas. Tādus mācību priekšmetus kā matemātiku, vēsturi, angļu valodu, mākslu u.c. mācīs amerikāņu pasniedzēji, savukārt franču valodu mācīs pasniedzēji no franču sadarbības skolas. Beidzot mācības šajā skolā ir iespējams saņemt ASV diplomu.

Skola nodrošina transfēru no lidostas uz skolu.
Orientācijas programma tiek nodrošināta pēc ierašanās Francijā.


Programmas

Piesakies tūlīt !

15 - 18 gadi (ierodoties Francijā)

Prasības
Potenciālajam skolniekam būs jāierodas uz interviju, lai varētu noteikt viņa valodas zināšanu līmeni.  Jābūt apgūtai angļu valodai vismaz 2 pēdējos gadus un jābūt labiem vidējiem akadēmiskajiem rādītājiem. Nav nepieciešamas franču valodas zināšanas, lai pieteiktos programmai.

Mācības notiek 5 dienas nedēļā.
Vienas dienas piemērs:

Laiks Mācību priekšmeti
8.00 - 9.00 History
9.00 - 10.00 English
10.00 - 11.00

Math

11.00 - 12.00 ESL
12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.00 French
14.00 - 15.00 Art

Dzīvošana

Dzīvošana ģimenē
7 dienas nedēļā, 3x ēdināšana. Dzīvošana ģimenē  tiek piedāvāta studentiem, kuri vismaz 2 gadus apguvuši franču valodu. Ģimene Jūs uzņems nevis kā ciemiņu, bet kā pilntiesīgu ģimenes locekli. Tas nozīmē, ka jautājumu un problēmu gadījumā vērsieties pie ģimenes, lai saņemtu atbalstu, palīdzību un ņemiet vērā arī to, ka nāksies piedalīties visās ģimenes aktivitātēs, tai skaitā mājas darbos. Runājiet un stāstiet to kā jūtaties!

Dzīvošana kopmītnēs

Ekskursijas un aktivitātes

Skolas lieliskais izvietojumus sniedz studentiem iespēju iepazīt ne tikai Parīzi, bet arī tuvējos reģionus. Ievērojamākie apskates objekti: Versaļas pils, Eifeļa tornis, Luvra, Elizejas lauki, Monmarts, Monē muzejs, Sēnas upe, Latin Quarter, Musee d'Orsay, Cite de Sciences, La Geode un citas vietas.

Pulciņi un citas aktivitātes
- Human Rights Club
- Charity activities with UNICEF and religious schools in Brazil
- Various social and medical charity associations etc.
- Jazz Club and Choirs
- Photo Club
- Theatre Club
- Sports club
- Flamenco Club
- Writing Contest
- Student’s Newspaper
- First Aid course
- BIA (Aeronautics Initiation)
- students also participate to nationwide contests like the Olympics of the Chemistry!

Cenas

no 21 000 EUR ar dzīvošanu ģimenē
no 23 000 EUR ar dzīvošanu kopmītnēs

Augstāk minētājās cenās ietilpst: svešvalodas zināšanu pārbaude, intervēšana, pieteikuma koordinēšana,   pieteikuma anketas nosūtīšana, vidusskolas atrašana, mācības vidusskolā, ģimenes atrašana, dzīvošana ģimenē, ēdināšana divas reizes dienā, brīvdienās – trīs reizes dienā, studentu veselības apdrošināšana, 24 stundu neatliekamās palīdzība, no ārzemēm saņemto atskaišu nosūtīšana vecākiem, sertifikāts par piedalīšanos.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012








































































































































































































































































































































































































































Notre Dame, Nacel 2016