Skolas apraksts

Golfa akadēmija atrodas vienā no skaistākajām vietām pasaulē - Hauijaindehildā, Floridā, vien 45 minūšu brauciena attālumā no Orlando lidostas.
Akadēmija piedāvā unikālu treniņu vietu. Treniņu laukumi veidoti tā, lai spēlētājiem ir interesanti tajos atgriezties un tie radītu sacensību atmosfēru. Tas liek jaunajiem sportistiem attīstīt savu radošo domāšanu, trenēt savu prātu, lai ātrāk un efektīvāk pieņemtu lēmumus. Akadēmijai pieder gandrīz 7 hektārus plaši treniņu laukumi, kas dod visiem iespēju
trenēties un attīstīties visdažādākajās laukumu uzbūvēs.
Nedēļas laikā studenti apgūst dažādas golfa treniņu metodes, katram studentam ir paredzētas fitnesa, stratēģiju un plānošanas nodarbības, kritiskās domāšanas attīstīšana, kā arī dažādas aktivitātes un pasākumi vakaros, lai jaunieši varētu tuvāk iepazīties.
Ir izveidoti ērti treniņa laukumi, spēlētāju rīcībā ir īso sitienu treniņvieta un reljefains ripināšanas treniņlaukums.


Programmas

Datumi:


Vecums: 10 - 19 gadi

Golfa nometnes ir ļoti interesantas un saistošas jauniešiem. Nometnēs jauniešiem tiek nodrošinātas visas aktivitātes - fitnesa programma, dažādi mentālie treniņi, kā arī tehniku attīstošie treniņi, kas dod iespēju katram spēlētājam īsā laika periodā attīstīt savas prasmes. Nometnes vadītāju mērķis ir ne tikai ļaut katram studentam augt un attīstīties golfa spēles prasmēs, bet arī izklaidēties un iepazīties ar pārējiem nometnes dalībniekiem, lai sadraudzētos. 
 
 Nometnes ir ļoti individuālas un katram spēlētājam tiek izstrādāts savs treniņu plāns, lai katrs varētu redzēt kādā virzienā viņam ir nepieciešams attīstīties un papildināt savas prasmes. Papildus, kad spēlētāji dodas mājās, viņiem tiek izsniegts jauns treniņu plāns, kam sekot arī pēc nometnes beigām.
 Jaunieši saņem t-kreklu, mugursomu, dvieli, ūdens pudeli un cepuri ar golfa akadēmijas simbolika uz tiem. Jaunieši, kuri nometnē ir uz vairākām nedēļām - saņem arī golfa nūju somu.

Example Weekly Schedule Weekly

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

8:30 am

Meet Coach: Daily Overview

Meet Coach: Daily Overview

Meet Coach: Daily Overview

Meet Coach: Daily Overview

Meet Coach: Daily Overview

9 am – 11:30

Full Game assessments

Full Swing;

Personal Drills

Full Swing;

Personal Drills

Pitching &

Bunker;

Scoring

Full Swing;

Personal Drills

11:30 am -12:30 pm

Lunch: Rest

Lunch: Rest

Lunch: Rest

Lunch: Rest

1:15 pm –

3:30 pm

Range warm up – On Course Assessment

On Course;

Decision Making

On Course -

Think

Performance

On Course -

Think

Performance

On Course -

Think

Performance

4:00 pm – 5:00 pm

Fitness

Fitness

Fitness

Fitness

Fitness

5:30 pm – 6:30 pm

Dinner

Dinner

Dinner

Dinner

Dinner

7 pm – 11 pm

Free time / Activities

Free time / Activities

Free time / Activities

Free time / Activities

Free time / Activities

Dzīvošana

Studenti tiek izmitināti plašās, pilnībā mēbelētās mājās, kas atrodas golfa akadēmijas teritorijā. Studenti dzīvo vienvietīgās vai divvietīgās istabās, ne vairāk kā seši studenti vienā mājā. Turklāt katrā mājās ir dzīvojamā istaba, ēdamistaba, pilnībā aprīkota virtuve un veļas telpa. Visos numuros ir bezvadu  internets un satelīta televīzija. Drošība ir prioritāte. 

 

 

 

 

 

 

Ekskursijas un aktivitātes

Aktivitātes uz vietas:
 
basketbola laukums, liels baseinu un spēļu istaba komplektā ar Ping-Pong, PlayStation 4, Xbox One un satelīta TV uz 60 collu HDTV.

Ārpus teritorijas aktivitātes:
 studentiem ir viegli piekļūt pasaules klases iepirkšanās centriem un atrakciju parkiem, atrodoties tikai pusstundu no Orlando.
Brīvdienās un vakaros organizē braucienus uz Mall at Millenia, Disney World, Universal Studios un citiem starptautiski pazīstamiem atrakcijas parkiem.

 

Cenas

Reģistrācijas maksa: 250 USD

1. nedēļa no 2095 USD


Cenā iekļautas: golfa treniņi, ekipējums, dzīvošana un ēdināšana 3x dienā, vakara aktivitātes, transferts, apdrošināšana.
Papildus: lidojums un personīgie tēriņi


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012